27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Η ΑΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα από μόνη της»

«Η ΑΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα από μόνη της»

By on 20 Απριλίου, 2017 0 809 Views

Έντονος παρουσιάστηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον  SUPER SPORT FM:

«Θα αρχίσω από την πρώτη παράγραφο της ανακοίνωσης μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλου της ΑΕΛ που υποστήριξαν θερμά την ομάδα στα σωστά πλαίσια. Έδειξαν αυτοσυγκράτηση σε αυτά που έβλεπαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρο» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το θέμα διαιτησία:

«Είπαμε και στην ανακοίνωση ότι οι υπεύθυνοι που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι να δώσουν λύσεις. Πρέπει να σκεφτούν για τον ορισμό της συγκεκριμένης ομάδας διαιτητών».

Γιατί δεν αντιδράσατε από την στιγμή του ορισμού;
«Αν έβγαινε η διοίκηση της ΑΕΛ ή ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ με το που έγινε ο ορισμός και έλεγε κάποια πράγματα τότε όλοι θα λέγατε ότι η ΑΕΛ έριξε λάδι στην φωτιά».

**«Το παιχνίδι αρχίζει και τελειώνει στο 6ο λεπτό».

**«Η αδικία είναι που σήμερα στην κλήρωση του Κυπέλλου δεν βρισκόταν η ΑΕΛ αλλά το ΑΠΟΕΛ».

**«Αγωνιστικά παίζαμε με το ΑΠΟΕΛ και όχι με καμιά ομάδα της σειράς. Το ακούω και αυτό ότι παίζαμε με 11 και εμείς με 10. Θεωρώ ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο από την στιγμή που μπήκε το γκολ του ΑΠΟΕΛ και μετά. Προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο οι τρεις ομάδες που ήταν στο γήπεδο;».

Δεν θα μπορούσε να έβγαζε καλύτερη παρουσία η ΑΕΛ όταν είχε αριθμητικό πλεονέκτημα;
«Από την στιγμή που μπήκε το γκολ του ΑΠΟΕΛ και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Περιμέναμε να δούμε και την καθυστέρηση κανέναν 15λεπτο και ήταν 5 τα λεπτά».

Πως προχωρά η ΑΕΛ από δω και μπρος;
«Η ΑΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα από μόνη της, η ΑΕΛ δεν είναι μέρος αυτής της κατάστασης. Εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά. Όσα πέτυχε η ΑΕΛ δεν τα πέτυχε με αυτό τον τρόπο. Έμειναν πέντε παιχνίδια και θα αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα…
«Είναι ένα από τα πέντε παιχνίδια που έμειναν, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Είναι πέντε ντέρμπι με πέντε μεγάλες ομάδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσουμε ότι καλύτερο και θα δούμε αν θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά…
«Εκτός θα είναι ο Αρουαμπαρένα, εκτός και ο Τζούνιορ».