8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 8 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • “Η Ανόρθωση αυτή είναι και θα παίζει για την ιστορία της»

“Η Ανόρθωση αυτή είναι και θα παίζει για την ιστορία της»

By on 24 Απριλίου, 2017 0 693 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ αλλά και αυτό με τον Απόλλωνα που ακολουθεί στο κύπελλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ…

«Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή εμφάνιση. Το κίνητρο της ιστορίας της βαριάς φανέλας που κουβαλά αυτή η ομάδα ήταν αρκετά για να παρουσιαστούμε με αυτό τον τρόπο. Είδαμε ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη και ένταση και θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μετά από το παιχνίδι με την Ομόνοια ο προπονητής και ο πρόεδρος έκαναν αντιληπτό στους παίκτες ότι πρέπει να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Αυτό έκανε καλό και τους είδαμε να διεκδικούν το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους. Ακολουθεί ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς κόντρα στον Απόλλωνα. Πάμε με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού».

Για την αναφορά του περί σκληρού παιχνιδιού…

«Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, είδαν ότι μόλις οι δύο κίτρινες της Ανόρθωσης ήταν για φάουλ. Ενώ είδαμε και τα δυνατά φάουλ των Βάντερ, Αρτυματά και Μιλάνοφ που έπρεπε να δεχτεί και κίτρινη κάρτα, αλλά και τις ενέργειες των Μπαράλ και Σωτηρίου. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έφυγαν με κάποια σημάδια και κάποιοι αναγκάστηκαν να βάλουν και πάγο. Ωστόσο δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα. Θέλαμε να δείξουμε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία σε ποδοσφαιριστές, ειδικά στον Καρλίτος ο οποίος δημιουργεί ρήγματα».

Για την καταγγελία του ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο βοηθό διαιτητή, Στέλιο Νικήτα…

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Όταν μια ομάδα βγάζει ανακοίνωση και δεν μπορεί να πείσει τους ίδιους τους οπαδούς της, τι μπορούμε να πούμε»

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα…

«Το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Και ο κόσμος που έκανε sold out. Όλοι περιμένουμε τέτοια παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη ή έστω ένα μικρό προβάδισμα».

Για το ότι η Ανόρθωση δεν έχασε από τον Απόλλωνα…

«Δεν αποτελεί κριτήριο. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο καλοί αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο».