10 Δεκεμβρίου, 2023
  • 10 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια καλεί τον κόσμο της ομάδας στο «Ύστερα ήρθε η άνοιξη»

Η Ομόνοια καλεί τον κόσμο της ομάδας στο «Ύστερα ήρθε η άνοιξη»

By on 25 Απριλίου, 2017 0 662 Views

Εθελοντική εκδήλωση, σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Στήριξης Αιματολογικών Ασθενών “Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη”, διοργανώνει η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) για συλλογή δείγματος μυελού των οστών για τις ανάγκες του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος,

Με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και ώρα σε όλες τις πόλεις, η Συντεχνία στοχεύει στη συλλογή δείγματος μυελού των οστών, με αφορμή την περίπτωση συζύγου συναδέλφου – νοσηλεύτριας, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται άμεσα συμβατό μόσχευμα για μεταμόσχευση.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, σε επτά σημεία της ελεύθερης Κύπρου.

Στην συλλογή μπορούν να συμμετάσχουν άτομα από 18 μέχρι 45 χρόνων, οι οποίοι θα δώσουν δείγμα σιέλου για ταυτοποίηση και καταγραφή στο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Παρακαλούνται ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ όπως συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως δότες δείγματος, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ενίσχυση του Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών.