12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024
  • Home
  • Featured
  • Οι αστυνομίκές αρχές στα γραφεία των Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ…

Οι αστυνομίκές αρχές στα γραφεία των Νιουκάστλ και Γουέστ Χαμ…

By on 26 Απριλίου, 2017 0 446 Views
Aστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες στο Νησί, στα γραφεία των Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ, με σκοπό την διερεύνηση στοιχείων σχετιζόμενων με τα οικονομικά τους δεδομένα αλλά και τις συναλλαγές τους σε επίπεδο μεταγραφών!

Kατόπιν σχετικού εντάλματος της Βασιλικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων και Τελωνέιων (HMRC), στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» της Γουέστ Χαμ, αλλά και στο «St. James’ Park» της Νιουκάστλ εισήλθαν αστυνομικές δυνάμεις, με σκοπό την έρευνα οικονομικών δεδομένων για πρόσφατες μεταγραφές τους, καθώς και την πιθανότητα φοροδιαφυγής των δυο συλλόγων.

Μάλιστα, o διευθύνων σύμβουλος της Νιουκάστλ, Λι Τσάρνλεϊ, συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ αρκετά αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως αρκετά άτομα που απασχολούνται επαγγελματικά και στις δυο ομάδες εξετάζονται ενδελεχώς.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της Αγγλίας αλλά και της Γαλλίας για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να συλληφθούν οι κάθε είδους εμπλεκόμενοι και να συλλέξουν οι Αρχές ακολούθως τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πιθανώς να προκύψουν περισσότερα δεδομένα μέσα στις επόμενες ώρες.