19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σήμερα στις 11πμ απέναντι στο Σαν Μαρίνο η Εθνική Παίδων

Σήμερα στις 11πμ απέναντι στο Σαν Μαρίνο η Εθνική Παίδων

By on 28 Απριλίου, 2017 0 1040 Views

Με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Παίδων στο Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA στην Κύπρο.

Μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με την Ουαλία (χάσαμε 4-3 στα πέναλτι) οι νεαροί διεθνείς μας θα περάσουν από νέες φιλικές εξετάσεις με στόχο να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο που θα τους χαρίσει και την πρώτη νίκη.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει των νέων υποχρεώσεων ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00πμ και θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι.

Θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Στρούθου με βοηθούς διαιτητές τους Μάριο Ευαγόρου και Θεράπων Καμηλάρη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Σάββα και παρατηρητής ο Ανδρέας Δημητρίου.

Στην αποστολή για τους αγώνες του τουρνουά συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές και μέσα από τους τρεις αγώνες η τεχνική ηγεσία θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για τον σημερινό αγώνα με το Σαν Μαρίνο ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με την Ουαλία.

Ανεξάρτητα από το φιλικό χαρακτήρα των αγώνων, ο στόχος για το καλύτερο είναι αμετάθετος και μέσα από αυτή τη διοργάνωση, όλοι αναμένουν πως το όφελος για τη συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Σήμερα στις 16:00 θα διεξαχθεί επίσης στο «Τάσος Μάρκου» ο αγώνας της Αλβανίας με την Ουαλία.

Αποτελέσματα πρεμιέρας:

Κύπρος – Ουαλία…1-1 (3-4 στα πέναλτι)

Αλβανία – Σαν Μαρίνο…1-1 (4-3 στα πέναλτι)

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος – Αλβανία (10:00πμ) και Ουαλία – Σαν Μαρίνο (11:00πμ).

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα (2 ημίχρονα των 40 λεπτών) τότε θα οδηγείται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα παίρνει 3 βαθμούς. Όταν ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι θα κερδίζει 2 βαθμούς και 1 βαθμό θα παίρνει ο ηττημένος.

Κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει εννέα αλλαγές, αφού κάθε αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν πριν από την έναρξη των αγώνων.