24 Μαΐου, 2024
  • 24 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Κανένας από τη δική μας πλευρά δεν μίλησε για αποδέσμευσή του Λέβι”

«Κανένας από τη δική μας πλευρά δεν μίλησε για αποδέσμευσή του Λέβι”

By on 2 Μαΐου, 2017 0 589 Views

Δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Σπορ FM:

Αρχική τοποθέτηση: «Αρχικά να δώσω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην ομάδα του φούτσαλ της Ανόρθωση που κέρδισε χθες στην πρώτο τελικό με 5-2 την Ομόνοια»

Για την Ομόνοια: «Κληθήκαμε μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα να παίξουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο που ψάχνει την Ευρώπη και ήθελε τους βαθμούς, όμως τα καταφέραμε»

Για τον προγραμματισμό: «Την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν και οι κατάλληλες ενέργειες τόσο για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου όσο και για το ποιοι θα στελεχώνουν την Ανόρθωση»

Για τον Λέβι: «Κανένας από τη δική μας πλευρά δεν μίλησε για αποδέσμευσή του Λέβι. Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά κάποια εκ των οποίον ξέφυγαν. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί, θα παρθεί την κατάλληλα στιγμή με στόχο και μόνο το καλό της Ανόρθωσης.

Για τις επόμενες κινήσεις: «Υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, χωρίς να σημαίνει πως εφησυχαζόμαστε. Θα γίνουν αυτά που πρέπει και θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν πρέπει».

Για τους Κύπριους: «Το είπαμε και εμείς πολλές φορές χρειάζεται η ομάδα μας να εμπλουτιστεί με κύπριους ποδοσφαιριστές. Ξεκινήσαμε με τους Οικονομίδη και Νικολάου και στη συνέχεια μπήκε και ο Φύτος ο Κυριάκου. Θα πρέπει να δείξουν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν τις προσδοκίες μιας ομάδας όπως η Ανόρθωση».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι μόνο ο Αγιλάρ και ο Κολούνγκα οι οποίοι προπονούνται ατομικά και γυμναστήριο. Το απόγευμα θα πραγματοποιήθει η τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι.