7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ μπαίνουμε από την Τετάρτη”

By on 2 Μαΐου, 2017 0 696 Views

Δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου για την πορεία της ομάδας τα σκαμπανεβάσματα αλλά και τους αγώνες που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Βρισκόμαστε στο -4, έμειναν μόνο τρεις αγωνιστικές και πάμε να παίξουμε εκτός έδρας ντέρμπι με την ομάδα που πήρε τον τίτλο τα τελευταία χρόνια. Εμείς έχουμε τον ρόλο του αουτσάιντερ γιατί παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ και απέχουμε τέσσερις βαθμούς. Αυτός δεν μας αποτρέπει από το να αισιοδοξούμε. Το είπα ξανά και εγώ και ο προπονητής μας ότι θέλουμε να το παλέψουμε μέχρι τέλους και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή. Ξέρουμε ποιον έχουμε αντίπαλο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και με βάση τα δεδομένα θέλουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα» είπε αρχικά.

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του…
«Δεν είναι ώρα για απολογισμό αλλά έχουμε κάνει αυτοκριτική από την πρώτη στιγμή. Είδαμε να συμβαίνουν πολλά πράγματα στα φετινά μας παιχνίδια. Από εκεί που η ομάδα ήταν στα σκοινιά επέστρεψε και αυτό είναι θέμα μετάλλου και χαρακτήρα. Πάμε να παίξουμε στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται. Αυτό λέει πολλά. Το ότι για τρίτη σερί σεζόν πάμε να παίξουμε στο ΓΣΠ με τις ίδιες συνθήκες».

Για το τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα;
«Αποδείξαμε και στην πράξη ότι το θέλαμε περισσότερο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και ποιος το θέλει περισσότερο. Αυτό κάναμε. Είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Μας βοήθησε πολύ η υποστήριξη του κόσμου. Αυτό ζητούσαμε τις προηγούμενες μέρες. Ο κόσμος στην «ΑΕΚ Αρένα» όταν δίνει χείρα βοηθείας είναι σημαντικό για την ομάδα. Πλέον έχουμε ένα σημαντικό όπλο το οποίο όταν το ενεργοποιούμε μπορεί να μας χαρίσει νίκες».

Για τα αγωνιστικά και τις επιστροφές….
«Σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ μπαίνουμε από την Τετάρτη. Δεν θα είναι λευκό το απουσιολόγιο, θα λείψει ο Τομάς αλλά σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Τρισκόφσκι. Επιστρέφει και ο Λαμπάν».