17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024

Επίσημα στις 18 Μαίου συνάντηση στην Ζυρίχη

By on 3 Μαΐου, 2017 0 817 Views

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας ,Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφθηκε την Τρίτη 2/5/2017, τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με την ΠΔΕ της ΕΠΟ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Δρόσο.

Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε θέματα που θα διέπουν το νέο θεσμικό πλαίσιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, όσον αφορά στην κατάρτιση του νέου καταστατικού και τον έλεγχο σε οικονομικά θέματα της ομοσπονδίας, ο οποίος συνεχίζεται, αλλά και το συνολικό έργο της ΠΔΕ ΕΠΟ, εν όψει της ολοκλήρωσης της εντολής που έλαβε από την FIFA, στις 31 Μαΐου 2017.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη συνάντηση του Υφυπουργού και του Προέδρου της ΠΔΕ με την FIFA και την UEFA στις 18 Μαΐου στη Ζυρίχη και συμφωνήθηκε ότι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα διέπεται από καθεστώς διαφάνειας, ισονομίας και χρηστής διοίκησης στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου και αυστηρής τήρησης της νομιμότητας.
Υπενθυμιζουμε ότι από την περασμένη βδομάδα γράψαμε για τη συνάντηση στις 18 Μαίου η οποία γίνεται με πρωτοβουλία του Κ.Κουτσοκούμνηκαι ελπίζεται ότι θα είναι καθοριστική για οριστική επίλυση των προβλημάτων στην ΕΠΟ με στόχο την εκλογή νέας διοίκησης με βάση το εναρμονισμένο καταστατικό με την ΦΙΦΑ .