24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Με ταυτοποίηση η είσοδος στον τελικό του Futsal

By on 3 Μαΐου, 2017 0 724 Views

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος θα μπούμε σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal, που όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου θα διεκδικήσουν οι ομάδες Ομόνοια / Αραράτ και ΑΕΛ στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου και ώρα 20:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση του τελικού συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κίτιον υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν, υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας / Αραράτ θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη δυτική κερκίδα.

Μόνο με προπώληση τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και οι δύο ομάδες παρέλαβαν τα εισιτήρια τους και θα διατεθούν μόνο με προπώληση. Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.

Η αγορά του εισιτηρίου θα γίνεται με επιδείξει ταυτότητας και αναγραφής του ονόματος στο εισιτήριο. Για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν εισιτήριο, θα γίνεται ταυτοποίηση πριν εισέλθουν στο γήπεδο.