25 Ιουλίου, 2024
  • 25 Ιουλίου, 2024

Σοβαρά τραυματισμένοι οπαδοί και αστυνομικός

By on 6 Μαΐου, 2017 0 984 Views

Σοκαριστικές πληροφορίες προκύπτουν μετά τα σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τοπικό e-Volos.gr, δέκα οπαδοί και ένας αστυνομικός έχουν τραυματιστεί από τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο Στάδιο και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, αναφέρεται, πως ένας εξ αυτών θα εισαχθεί σε κλινική, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ ίσως συμβεί κάτι αντίστοιχο και με ορισμένους από τους υπολοίπους, οι οποίοι φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τις μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο γενικό νοσοκομείο επικρατεί χάος στα επείγοντα από τους τραυματισμένους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός στο e-Volos.gr, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν. Ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται ούτως ή άλλως ολόκληρη την ημέρα σε κόκκινο συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο αριθμός των τραυματιών αυξάνεται διαρκώς, απόρροια των όσων συνέβησαν το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό.

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να μην μεγαλώσει επικίνδυνα ο απολογισμός…