27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

«Ήμασταν αποφασισμένοι»

By on 9 Μαΐου, 2017 0 644 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε για τη νίκη επί της Ανόρθωσης και για το βήμα Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SUPER SPORT FM:

«Έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια σε ένα παιχνίδι από αυτά που πολλές φορές τα προηγούμενα χρονιά δεν τα καταφέρναμε. Τα πράγματα χθές ήταν διαφορετικά. Όπως είπε και ο προπονητής μας, το δοκάρι της Ανόρθωσης χτύπησε το καμπανάκι. Άντεξε η ομάδα στην πίεση της Ανόρθωσης και με τα δύο γκολ του Σάσι πήραμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Θεόδωρος και πρόσθεσε:

«Υπάρχει κούραση, είχαμε και προβλήματα προ μερικών μηνών αλλά θεωρώ ότι τελικά η ομάδα έβγαλε έναν σωστό χαρακτήρα στους αγώνες των πλέι οφ και αν δεν ήμασταν άτυχοι θα ήμασταν και καλύτερα βαθμολογικά».

**«Από την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι για να υλοποιήσουμε τον στόχο. Κατά την διάρκεια της χρονιά περάσαμε και από την πρώτη και από την δεύτερη και από την τρίτη θέση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και θα κλείσουμε πολύ καλά την χρονιά μέσα από τα τελευταία δύο παιχνίδια»

Για τον προγραμματισμό και τον προπονητή…
«Ο προπονητής έδειξε δείγματα γραφής και δικαιωματικά κέρδισε την ανανέωση του συμβολαίου από την διοίκηση. Έχει αρκετή όρεξη και μαζί του θα πορευθούμε ελπίζοντας ότι τους στόχους που θα βάλουμε θα τους υλοποιήσει».
Για το θέμα του γηπέδου…
«Το θέμα του γηπέδου είναι σημαντικό. Είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Μας έχει κουράσει πολύ και χθές συζητώντας και με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης μας έλεγαν και αυτοί για το θέμα του γηπέδου έστω και αν δεν είναι δικό τους θέμα».