17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024

“Οι παίκτες έκαναν φανταστική δουλειά”

By on 13 Μαΐου, 2017 0 687 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ

“Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα στην τακτική. Στα τελευταία παιχνίδια άλλαξε το σύστημα και είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξεις. Μελετήσαμε την ΑΕΚ και προσπαθήσαμε να την ακολουθήσουμε. Νομίζω κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο μέρος. Χάσαμε τον έλεγχο για 15 λεπτά περίπου. Συνέχεια προσπαθούσαμε να αντεπιτεθούμε με κίνδυνο.

Δεχθήκαμε το γκολ από το πέναλτι, στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες να συνεχίσουμε οργανωμένα και με υπομονή το γκολ θα έρθει και αυτό έγινε. Σε κάποια στιγμή το παιχνίδι άνοιξε, οι τακτικές χάθηκαν και μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Αλλά νομίζω είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαι πολύ περήφανος.

Τις τελευταίες εβδομάδες έκαναν φανταστική δουλειά. Και γι’ αυτούς που έλεγαν ότι η ΑΕΛ  είναι νεκρή, έδειξαν πάθος και χαρακτήρα. Απομένει ένα παιχνίδι με την Ομόνοια, πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε για την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον προπονητή της, έχει κάνει μια φανταστική δουλειά και εύχομαι το καλύτερο”.