2 Μαρτίου, 2024
  • 2 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Αν έρθει κάτι καλό και είναι προς του συμφέρον της ομάδας και εμένα τότε θα συζητηθεί»

«Αν έρθει κάτι καλό και είναι προς του συμφέρον της ομάδας και εμένα τότε θα συζητηθεί»

By on 15 Μαΐου, 2017 0 1004 Views

Ο Γιώργος Εφραίμ μίλησε μίλησε για το πρωτάθλημα αλλά και την επόμενη μέρα του ιδίου της ομάδας αλλά και το ότι αν ερχόταν μια καλή πρόταση για το ΑΠΟΕΛ και τον ίδιο θα την συζητούσε με την ομάδα.

Αναλυτικά η τοποθέτησεις του στον ΣΠΟΡ FM: 

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα, ειδικά η πορεία που κάναμε στην Ευρώπη. Προσωπικά και εγώ έκανα την καλύτερη μου χρονιά. Περάσαμε πρώτοι από τον όμιλο και καταφέραμε και φτάσουμε μέχρι τους 16. Αν δεν είχαμε αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να τελειώναμε πιο νωρίς το πρωτάθλημα. Είχαμε όμως άξιους αντιπάλους.  Η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας μας έβαλαν δύσκολα. Όμως τέλος καλό όλα καλά, πιστεύω ότι το αξίζαμε. Δείξαμε αντοχές. Ήταν το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα το τρίτο για μένα προσωπικά.»

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε:

«Ήταν μια άτυχη στιγμή, νομίζω γλύτωσα και τα χειρότερα. Δούλεψα αρκετά σκληρά αυτούς τους δυο μήνες και είχα σαν στόχο να προλάβω τα 3-4 τελευταία παιχνίδια. Ευτυχώς έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτήν την προσπάθεια της ομάδας.»

Για τη σημαντικά γκολ που πέτυχε σε Κύπρο και Ευρώπη:

«Είναι γκολ και επιτεύγματα που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας αλλά και του ποδοσφαιριστή. »

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε πίσω από τον Πιέρο στο παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο ΑΠΟΕΛ μεσοεπιθετικά είναι αρκετά ευέλικτοι. Είναι κινήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα πήγε αρκετά καλά όλη η ομάδα.»

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε φέτος τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ:

«Για να είμαστε πρωταθλητές δείχνει ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήμασταν σοβαροί και σταθεροί. Πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε και αυτό έχει σημασία.»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021: 

«Όταν κάτσαμε κάτω να το συζητήσουμε, η αλήθεια είναι ότι δεν μας πήρε πολύ χρόνο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Αρχάγγελο. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ στον ΑΠΟΕΛ. Δεν θα επαναπαυτώ, αυτό είναι το σίγουρο.»

Για τους νέους στόχους της ομάδας:

«Ο πήχης είναι πολύ ψηλά για τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να συνεχίσουμε να κατακτάμε ότι μπορούμε στην Κύπρο και να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στην Ευρώπη.»

Για τον Πιέρο και την προοπτική μεταγραφής του στο εξωτερικό:

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πιέρο και να του ευχηθούμε καλή πορεία. Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι θέλω να πετύχω περισσότερα στον ΑΠΟΕΛ. Αν έρθει κάτι καλό και είναι προς του συμφέρον της ομάδας και εμένα τότε θα συζητηθεί».

Για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου:

«Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες γίνονται και πιο ισχυρές για αυτό και το φετινό επίτευγμα ήταν πολύ μεγάλο. Θα είναι πάρα πολλά τα πλεονέκτημα όταν θα έχουμε το δικό μας γήπεδο.

Για τον μεγάλο στόχο της ομάδα στην Ευρώπη:

«Μακάρι να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συναίσθημα είναι κάτι που δεν περιγράφεται. Μόνο που ακούς τον ύμνο νοιώθεις ότι είσαι ευλογημένος. »

Για την αποθέωση που γνώρισε στον εξώστη:

«Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος από την υποδοχή του κόσμου. Νιώθω την αγάπη που μου προσφέρουν. Προσπαθώ να τα δίνω όλα όταν αγωνίζομαι για να τους δίνω περισσότερες χαρές.»