27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • “Είναι μια χρονιά Πανεπιστήμιο για όλους τους ΑΕΛίστες”

“Είναι μια χρονιά Πανεπιστήμιο για όλους τους ΑΕΛίστες”

By on 16 Μαΐου, 2017 0 627 Views

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα της Λεμεσιανής ομάδας…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Άστρα:

Για τον απολογισμό της χρονιάς: Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, πετύχαμε τον αρχικό στόχο. Όμως νιώθω ότι μπορούσαμε αν κάνουμε κάτι περισσότερο. Είναι μια χρονιά Πανεπιστήμιο για όλους τους ΑΕΛίστες, ζήσαμε διάφορες στιγμές και καταστάσεις, πρέπει όλοι να βγούμε δυνατοί. Δεν τα παρατήσαμε σε καμία στιγμή όταν είχαμε δύσκολες στιγμές γι 1,5 με 2 μήνες. Γι’ αυτό είχαμε το τελείωμα στα πλέι οφ όπως τα θέλαμε. Μέσα από μια πολύ δύσκολη χρονιά η ομάδα επέστρεψε στα σαλόνια της Ευρώπης και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Δεν μπορώ να πω ότι είναι επίτευγμα, αλλά η ΑΕΛ πρέπει να είναι συνεχώς στα ψηλά, να είναι διεκδικητική, για τους τίτλους και την Ευρώπη.

Για τις μεταγραφές: Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αν φύγουν όλοι και να έρθουν όλοι. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να συνεχιστεί αυτό το οικογενειακό κλίμα, φέτος το είχαμε αυτό στην ομάδα και το διαφυλάξαμε σαν κόρη οφθαλμού.

Για τον Ηλία Χαραλάμπους και τον Ανδρέα Αβραάμ: Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα, είμαστε σε επαφές με αρκετούς παίκτες. Ο προπονητής μας με τον πρόεδρο βρέθηκαν αρκετές φορές το τελευταίο δεκαήμερο και έτσι πλέον πολλά πράγματα είναι προχωρημένα.

Για τον Ρομό: Ο Ρομό είναι ένας τερματοφύλακας που ήρθε στην ομάδα, πρόσφερε, του κάναμε πρόταση αλλά δεν μας απάντησε ακόμα. Είμαστε σε αναμονή, του δώσαμε χρόνο. Το πιο σημαντικο είναι ότι είμαστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη ημέρα.

Για τον Πίτι: Έχουμε συζητήσει με τον Πίτι, έχει κάποια δικά του θέματα, οικογενειακά. Θα τα εξετάσει και θα δούμε.

Για το πότε θα υπάρχουν ανακοινώσεις: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ανακοινώσεις. Ξεκινήσαμε από τα δικά μας τα παιδιά, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλοσεβασμός. Όταν τελειώσει θα πάμε στους επόμενους.