23 Φεβρουαρίου, 2024
  • 23 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Δεν έχω να φοβηθώ ή να προβληματιστώ για κάτι”

«Δεν έχω να φοβηθώ ή να προβληματιστώ για κάτι”

By on 18 Μαΐου, 2017 0 773 Views

Λίγο μετά την έγκριση της EFL για την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη στο BBC.

Εκτός απ’ τα πλάνα του για τον αγγλικό σύλλογο, μεγάλο μέρος επικεντρώθηκε στις δικαστικές εκκρεμότητες του στην Ελλάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως δεν έχει κάτι να φοβηθεί και τόνισε πως οι κατηγορίες «εφευρέθηκαν από αντίπαλους που ζηλεύουν και θέλουν να καταστρέψουν την επιτυχία του στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά τα όσα είπε στο BBC:

«Δεν έχω να φοβηθώ ή να προβληματιστώ για κάτι, αφού δεν έχω κάνει κάτι λάθος.Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ειπωθεί πολλά αλλά τίποτα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Όλα έχουν απορριφθεί και έχουμε βγει καθαροί από όλα. Τώρα μένει μια τελευταία υπόθεση. Υπάρχουν σχεδόν 80 άτομα που εμπλέκονται. Μπορώ να σας πω ξανά ότι δεν έχω να κάνω τίποτα με αυτά γιατί ξέρω καλά τι έχω κάνει και πώς έχω πετύχει τις νίκες. Φυσικά, δεν μπορώ να σταματήσω τους αντιπάλους μας από το να μιλάνε ή να λένε άσχημα πράγματα»

Για την επένδυσή του στη Νότιγχαμ: «Γι’ αυτό που θυμάμαι από το παρελθόν και την δυναμική που έχει ο σύλλογος. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολύ για να αποφασίσεις. Ακόμα κι αν έχεις επιλογή, για ποια ομάδα θα πας. Όταν βλέπεις όλη αυτή την παράδοση και όλα αυτά τα επιτεύγματα, φυσικά αυτό το κλαμπ έχει τη δυναμική να μεγαλώσει και να πετύχει νίκες που αξίζει ολόκληρη η περιοχή».

Για τη μέθοδό του : «Δεν πρόκειται να σας υποσχεθώ πράγματα, ούτε είμαι ένας πλούσιος τύπος που ήρθε από το εξωτερικό για να ξοδέψω τα χρήματά μου και να αποκτήσω δόξα αγοράζοντας ομάδα από την Αγγλία. Είχα αρκετές στιγμές δόξας από τα χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κατακτήσαμε τα πάντα, όπου σπάσαμε κάθε ρεκόρ στη χώρα μας μας και στην Ευρώπη, στο Champions League για το δικό μας επίπεδο. Ξέρουμε πολλούς παίκτες, προπονητές, συλλόγους, αξιωματούχους σε διάφορα μέρη του κόσμου στο διεθνές ποδόσφαιρο, ατζέντηδες. Όλα αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να ενώσουμε τις διασυνδέσεις μας και να κάνουμε το καλύτερο για τη Νότιγχαμ».