12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024

«Ο νέος Αρχάγγελος τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμος»

By on 19 Μαΐου, 2017 2 2085 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ, τις ετοιμασίες για την φιέστα, για τον σχεδιασμό αλλα και για τον νέο Αρχάγγελο μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM

Για τις ετοιμασίες :«Τρέχουμε να προλάβουμε. Είμαστε στο ΓΣΠ για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Θέλουμε ο κόσμος να γιορτάσει και να δοθεί η ανταπόδοση στους παίκτες. Κλείνει η πορεία στο πρωτάθλημα και έχουμε στο μυαλό το Κύπελλο. Θα είναι μια ατμόσφαιρα εορταστική με το Χρίστο Φερεντίνο και τους Onirama. Θα υπάρξουν και άλλες στιγμές, που τις αφήνουμε για τον κόσμο. Επειδή γιορτάζουμε το πέμπτο συνεχόμενο, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της πενταετίας θα παρελάσουν από οθόνη. Ποδοσφαιριστές και προπονητές. Η φιέστα όμως είναι για την ομάδα του 2016-17. Θα προσπαθήσουμε να εκμηδενίσουμε το χρόνο από τη λήξη του ματς στην έναρξη της φιέστας. Σε σχέση με την απονομή θα γίνει μια ώρα και ένα τέταρτο περίπου μετά την έναρξη».

Για τα εισιτήρια της φιέστας :«Έμειναν λίγα στη Δυτική. Πιστεύω ότι μέχρι τη μέρα του αγώνα θα εξαντληθούν όλα ».

Για το αν υπάρχει κίνητρο :«Σε κάθε ματς έχουμε κίνητρο. Σε αυτό που έρχεται είναι το να ξεπεραστεί ο αριθμός στο συνολικό σκοράρισμα. Είμαστε στα 107 γκολ. Επίσης να διατηρηθεί το εντός έδρας αήττητο».

Για τον σχεδιασμό: «Προσθήκες θα γίνουν μετά τον τελικό. Οι αφαιρέσεις δεν μας απασχολούν τώρα. Ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές ποιότητας. Ο μεγάλος στόχος είναι να περάσουμε ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ. Σε αυτό κτίζουμε. Προσδοκούμε να είμαστε πανέτοιμοι από πλευράς σχεδιασμού την κατάλληλη στιγμή».

Για τις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου Ιωαννίδη για τον Αρχάγγελο: «Δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης αυτό. Το ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες προχωρά στα έργα βελτίωσης. Οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει έγκριση για τα έργα, που τονίζω ότι, δεν επηρεάζουν την ομάδα. Ο νέος Αρχάγγελος τον Οκτώβριο, θα είναι έτοιμος».