19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Το πλάνο είναι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά”

«Το πλάνο είναι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά”

By on 19 Μαΐου, 2017 5 2033 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ, τον προγραμματισμό, το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα, τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, και το μέλλον του Φορτούνα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

Για τον προγραμματισμό:

«Εδώ και αρκετές μέρες δουλεύουμε πάνω σε θέματα προγραμματισμού και νιώθω ότι πάει πολύ καλά. Πάντα βέβαια υπάρχουν ορισμένες απρόβλεπτες εξελίξεις αλλά για την ώρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για το πλάνο που θα ακολουθήσει η ΑΕΛ:

«Το πλάνο είναι να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο δρόμο που έχει χαράξει φέτος. Να δουλέψει η ομάδα γύρω από ένα άξονα δημιουργίας οικογενειακού κλίματος. Αυτό θα είναι το όπλο μας και την επόμενη σεζόν. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι από την στιγμή που δεν θα έχουμε ένα μπάτζετ 10 εκατομμύρια ευρώ για παράδειγμα, όπως κάποιοι άλλοι. Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν βγήκαμε τυχαία στην Ευρώπη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά τι σημαίνει ΑΕΛ, ο κόσμος αυτής της ομάδας».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις:

«Δεν έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τις 29 Ιουνίου όταν και θα δώσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα ξεκινήσουμε νωρίς φέτος και πρέπει να έχουμε βάθος στο ρόστερ».

Για τον Φορτούνα:

«Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα, υπάρχει μια συμφωνία από πέρσι, έχουμε το δικαίωμα να τον αγοράσουμε. Θέλουμε τον Φορτούνα να μείνει στην ΑΕΛ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν τον αγοράσουμε, θα στοιχίσει για κάθε χρονιά της επόμενης τριετίας πολλά χρήματα ,που δεν έχουν δοθεί ποτέ στο παρελθόν. Θα γίνει η προσπάθεια».