26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ολοκλήρωσε με νίκη η ΑΕΛ, τέλος η καταστροφική χρονιά για την Ομόνοια

Ολοκλήρωσε με νίκη η ΑΕΛ, τέλος η καταστροφική χρονιά για την Ομόνοια

By on 21 Μαΐου, 2017 0 755 Views

Νίκη με 3-2 για την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος CYTA, τέλος σε μια καταστροφική χρονιά για την Ομόνοια, στην Ευρώπη η ΑΕΛ που ήταν και ο στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ΑΕΛ στην πρώτη της αξιόλογη φάση έφτασε και στο γκολ Στο 36′ ο Ηλία πήρε μπάλα από αριστερά, ταλαιπώρησε την άμυνα της Ομόνοιας, έκανε το παράλληλο γύρισμα και σε κενή εστία ο Σάσι πέτυχε το 1-0.

Η Ομόνοια ξεκίνησε επιθετικά το δεύτερο μέρος και έφτασε νωρίς στο γκολ της ισοφάρισης στο 52′, όταν ο Φλορέσκου έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Άρνασον έκανε το 1-1. Ο Φυλακτού είχε δοκάρι για την Ομόνοια στο 59′. Στο 81′, μετά από ανέβασμα του Χάρη Κυριάκου από δεξιά και παράλληλο γύρισμα,  ο Γερολαίμου πέτυχε το 2-1 για την ΑΕΛ.Στο 85΄με σουτ του Σοάρες μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1. Η Ομόνοια μείωσε με τον Κατσαντώνη στο 90+1 στο τελικό 3-2.

ΑΕΛ: Γεωργίου, Χ. Κυριάκου, Α. Κυριάκου, Λαφράνς, Μιτρέα (77’Βασιλείου), Σοάρες, Νεοφύτου (58’Γερολαίμου), Σαβανέ, Σ. Παντελή (70’Μέσκα), Σάσι, Ηλία.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Άρνασον, Φραγκέσκου, Καρλίτος, Μαργκάσα (75’Φιάκας), Φλορέσκου, Φυλακτού, Βασιλείου (46’Χαντζάρας), Αζίζ, Κατσαντώνης.