23 Φεβρουαρίου, 2024
  • 23 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ:Είμαστε Ομόνοια και επιβάλλεται…θα κτυπήσουμε όλους τους στόχους

ΠΑΜΠΟΣ:Είμαστε Ομόνοια και επιβάλλεται…θα κτυπήσουμε όλους τους στόχους

By on 26 Μαΐου, 2017 0 1148 Views

Μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη, ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα του θα κυνηγήσει όλους τους στόχους.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Μας καλύπτει πλήρως η Ομόνοια και σε θέμα προπονητικού τιμ και παικτών. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Είναι τιμή για μένα να είμαι προπονητής της Ομόνοιας. Νομίζω όσα είπε και ο πρόεδρος το τι έχει περάσει η Ομόνοια, ειδικά πέρσι δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ και αυτό θα προσπαθήσουμε όλα. Ξέρετε πολύ καλά πως θα γίνουν πολλές αλλαγές και στη διοίκηση και στο πλαίσιο που θα κινηθούμε στο οποίο είμαστε όλοι σύμφωνοι. Είναι σημαντικό οι νέοι παίκτες που θα έρθουν να αντιληφθούν που έρχονται, το βάρος της ομάδας, το τι κόσμο έχει η ομάδα. Αυτό είναι επιπρόσθετη δουλειά όλων μας, να το εμπεδώσουν οι παίκτες. Ο τρόπος στησίματος της ομάδας που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η Ομόνοια πρέπει να έχει και παρόν και μέλλον. Να στήσουμε μια ομάδα που να τη χαιρόμαστε, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βλέπουμε ένα γήπεδο είτε εκτός είτε εντός γεμάτο. Αυτό θα έρθει όχι μόνο από το θέαμα αλλά και από το πάθος των παικτών.

Από κει και πέρα δεν είμαι άνθρωπος που θα πει μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω με τη δουλειά μας να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα, αυτό της αξίζει. Με την πάροδο του χρόνου θα κάνουμε ομάδα να κυνηγάει όλους τους στόχους της. Στόχος είναι μια μεγάλη Ομόνοια, αυτό είναι το μήνυμα και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Είμαι σίγουρος πως όλος ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια και αυτό που είπε για 7000 διαρκείας ο πρόεδρος πρέπει και να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια, είναι σημαντικό και αυτό ξεκινάει από τη διοίκηση,πάει στον κόσμο, το τιμ, τους παίκτες μέχρι και το τελευταίο άτομο στο Ηλίας Πούλλος. Χρειαζόμαστε διάρκεια και σταθερότητα».

Αν θα κυνηγήσει όλους τους στόχους…

«Είμαστε ξεκάθαροι, θα κτυπήσουμε όλους τους στόχους. Είναι σημαντικό επίσης να κτίσουμε ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Είμαστε Ομόνοια και επιβάλλεται».

Για το μπάτζετ…

«Αυτά είναι θέματα διοίκησης και δικά μου. Δεν είναι κάτι που πρέπει να βγει προς τα έξω. Είμαστε σύμφωνοι με τη διοίκηση σε όλα όσα μπήκαν κάτω, για το συμφέρον της Ομόνοιας».

Για το ότι η ομάδα δεν βγήκε στην Ευρώπη…

«Ήταν δύο τα πλάνα που βάλαμε κάτω, ένα με έξοδο και ένα χωρίς. Αν βγαίναμε, που όλοι το θέλαμε, κάποιοι παίκτες θα έρχονταν άμεσα. Αυτό θα σήμαινε και μεγαλύτερα ποσά αφού τους θέλαμε άμεσα, πλέον μπορούμε να τους κλείσουμε με λιγότερα. Εγώ ήθελα να βγούμε Ευρώπη, ήμουν έτοιμος, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε κάτι που σημαίνει πως δεν θα βιαστούμε και έχουμε περισσότερες επιλογές».