23 Φεβρουαρίου, 2024
  • 23 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Τα δυσκολότερα χρόνια της καριέρας μου»

«Τα δυσκολότερα χρόνια της καριέρας μου»

By on 27 Μαΐου, 2017 0 847 Views

ο καλοκαίρι του 2006, η Άρσεναλ μετακόμισε στο νέο της σπίτι, αφήνοντας το «Χάιμπουρι». Το υψηλό κόστος κατασκευής σε συνδυασμό με τα δάνεια των Λονδρέζων, είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της δυναμικής τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με τον Αλσατό τεχνικό, η περίοδος μέχρι και το 2014 ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας του, όπου έπρεπε να πουλάει παίκτες για να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα χρέη αλλά παράλληλα να παραμείνει στην κορυφή και να κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο, τα χρήματα του οποίου η Άρσεναλ είχε τόσο ανάγκη.

«Το 2006 άρχισε η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου γιατί είχαμε μειωμένο μπάτζετ, έπρεπε να αποπληρώσουμε τα χρέη και να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες, αλλά παρόλα αυτά να παραμείνουμε στην κορυφή. Έπρεπε να μείνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκκαι να κρατάμε 55 χιλιάδες ανθρώπους χαρούμενους», δήλωσε ο Βενγκέρ.

«Τώρα τα λεφτά από τα τηλεοπτικά είναι περισσότερα από αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εκείνη την περίοδο ήταν αναγκαία για εμάς. Για μένα η περίοδος από το 2006 ως το 2014 ήταν αυτή με τη μεγαλύτερη πίεση στην καριέρα μου», πρόσθεσε.