27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

«Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν εξελίξεις»

By on 29 Μαΐου, 2017 0 691 Views

Για τον προγραμματισμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς, την προετοιμασία της ομάδας,αλλα και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μίλησε στον ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SUPER SPORT FM:

«Σε λίγες εβδομάδες θα γνωρίζουμε και τον αντίπαλο μας στην Ευρώπη. Τελικά παίζουμε στον α΄ προκριματικό και είμαστε αναγκασμένοι να τρέξουμε θέματα προγραμματισμού. Προχωρήσαμε κάποια πράγματα, βγήκαν κάποιες ανακοινώσεις και θα συνεχιστούν. Οι διεργασίες εντατικοποιούνται όσο πλησιάζουμε στην έναρξη των προπονήσεων. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να διαχειριστούμε και τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις και δεν θα ξεκουραστούν» είπε αρχικά και πρόσθεσε για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει πολλές εκκρεμότητες.

«Είμαστε ομάδα που δεν αρέσκεται σε πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Έχουμε παίκτες που συμπλήρωσαν 4-5 χρόνια και είναι η ραχοκοκαλιά. Θα ήταν ότι καλύτερο για τον προπονητή ο οποίος φέτος θα είναι από την πρώτη μέρα με την ομάδα να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες εκκρεμότητες».

Αναμένεται ότι θα είναι το φαβορί η ΑΕΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι…
«Όποιος και να είναι ο αντίπαλος πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Όταν μάθουμε τον αντίπαλο στις 19 του μήνα θα θέλουμε τον πιο βατό. Θα χρειαστούμε και γενικότερα την τύχη στις κληρώσεις».

Τι ανακοινώσεις να περιμένουμε;
«Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν εξελίξεις. Ήδη προχωράμε στις ανανεώσεις, αποκτήσαμε και τον Σόρια και προχωράμε».

Για την προετοιμασία:

«Η Πολωνία είναι η χώρα που επιλέγουμε για την προετοιμασία και θα επανέλθουμε στο Ρέμες στην Οπαλένιτσα».