22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

«Ο Απόλλωνας είναι ελκυστικός προορισμός»

By on 29 Μαΐου, 2017 0 909 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, και αρκετούς ποδοσφαιριστές  μίλησε o αντιπρόεδρος της ομάδας Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον SUPER SPORT FM

Για το θέμα Γκιέ…

«Δεν πήραμε απάντηση από τον ΚΟΑ και είμαστε σε αναμονή. Είναι ένα λεπτό και σοβαρό θέμα και πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιοι εκεί στον ΚΟΑ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την υγεία του παίκτη σε περίπτωση που του δώσουν το «ΟΚ» για να παίξει. Αν δεν εκδοθεί δελτίο υγείας δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να τον αποδεσμεύσουμε».

Για τον Πίεχ…
«Δεν υπάρχει ούτε για τον Πίεχ νεότερο. Έχουμε το δικαίωμα ανανέωσης μέχρι το τέλος του μήνα και θα δούμε πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Για τον Στογιάνοβιτς…
«Ο Στογιάνοβιτς ανήκει στο δυναμικό μας. Πρέπει να επιστρέψει κοντά μας και θα δούμε αν ο προπονητής μας υπολογίζει στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Για τον Μαγκλίτσα…
«Δεν υπάρχει πρόταση. Ο Μαγκλίτσα είναι ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά μας στοιχεία και αυτός που ενδιαφέρεται θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη».

Αυτό συμβαίνει και με τον Χάμπο;
«Στηρίζουμε πολλά και σε αυτόν, είναι η ίδια περίπτωση με τον Μαγκλίτσα».

«Είναι σημαντικό που έχουμε τον βασικό κορμό. Δεν θα κάνουμε πολλές προσθήκες, θα κάνουμε 4-5 ποιοτικές κινήσεις».

Για την προετοιμασία…
«Υπάρχει ένα πρόβλημα με τις ημερομηνίες στην Ουγγαρία και είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε σε άλλες χώρες όπως Γερμανία και Αυστρία. Η προετοιμασία θα αρχίσει κοντά στις 18 Ιουνίου».

Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς…
«Κάθε χρόνο διεκδικούμε και τους δύο τίτλους. Περάσαμε σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ δύο φορές και αυτό είναι σημαντικό. Ο Απόλλωνας είναι ελκυστικός προορισμός για κάθε ποδοσφαιριστή».