14 Ιουνίου, 2024
  • 14 Ιουνίου, 2024

Αμφίβολος ο Κάστανος για την αποστολή της Εθνικής.

By on 31 Μαΐου, 2017 0 1022 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής με τους Χριστοφή, Οικονομίδη και Σωτηρίου.
—————

Με προπόνηση στο ΓΣΠ άρχισε σήμερα το πρωί προετοιμασία η Εθνική Ανδρών για το φιλικό αγώνα με την Πορτογαλία και τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Ο αγώνας Πορτογαλίας – Κύπρου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου στο Στάδιο “Antonio Coimbra da Mota”, στην πόλη Εστορίλ, στις 18:00 ώρα Κύπρου. Μετά τον αγώνα της 3ης Ιουνίου, η αποστολή της Εθνικής μας θα παραμείνει στην Πορτογαλία ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ στις 9 Ιουνίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο αγώνας αυτός θα γίνει επίσης στην Πορτογαλία, στην πόλη Φάρο, έδρα του Γιβραλτάρ στους επίσημους αγώνες.

Στη σημερινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από το Γρηγόρη Κάστανο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα διαφανεί αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Πορτογαλία.

Παρά το γεγονός ότι οι αγωνες με Πορτογαλία και Γιβραλτάρ διεξάγονται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους ποδοσφαιριστές, εντούτοις όλοι δείχνουν διάθεση και αποφασιστικότητα, προκειμένου η Εθνική μας να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στους αγώνες που ακολουθούν.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία αύριο το απόγευμα. Πριν την αναχώρηση, θα προηγηθεί προπόνηση στο ΓΣΠ.

Στην κλήση του προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου,
Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Κυριάκου, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου,
Ηλίας Χαραλάμπους, Φάνος Κατελάρης, Γιώργος Οικονομίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γρηγόρης Κάστανος, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Νίκος Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

*Ο Γιώργος Μερκής θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής στις 5 Ιουνίου και θα υπολογίζεται μόνο για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.