22 Φεβρουαρίου, 2024
  • 22 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν είναι δυνατό να θέλουν αύξηση οι παίκτες της Ανόρθωσης μετά την χρονιά που πέρασε

Δεν είναι δυνατό να θέλουν αύξηση οι παίκτες της Ανόρθωσης μετά την χρονιά που πέρασε

By on 31 Μαΐου, 2017 0 1059 Views

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Γιάγκου, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τις οικονομικές δυσκολίες: «Το οικονομικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια. Οι οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων χρόνων δεν μας επέστρεψε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Προσπαθήσαμε μέσα από τη αυτή τη χρονιά να βγάλουμε έξω κάτι καλό όμως δεν καταφέραμε. Θα κάνουμε μια καλύτερη του υφιστάμενου ρόστερ για να προβούμε στις απαραίτητες διορθώσεις. Θα έλεγα ότι ουδέν κακό αμιγές καλού».

Για την ενίσχυση της ομάδας:«Θα κάνουμε τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Κινούμαστε όσο πιο προσεκτικά μπορούμε. Δεν πρόκειται να υποθηκεύσουμε το μέλλον της Ανόρθωσης».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων:«Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν συμβόλαια για τη νέα χρονιά που θα θέλαμε να μείνουν στην ομάδα με συγκεκριμένους όρους. Επομένως δεν έχει να κάνει μόνο με το τι θέλουμε αλλά και με τις απαιτήσεις τω παικτών. Δεν διανοούμαστε γενικώς να θέλει κάποιος αύξηση μετά από αυτή τη χρονιά, όσο καλός κι αν ήταν. Από το τέλος αυτής της βδομάδας θα έχουμε σαφή εικόνα για το πώς προχωρήσουμε για την ενίσχυση».

Για τη συμφωνία με τον Αρτυματά:«Έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Αρτυματά. Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Το αναμένουμε σήμερα για την υπογραφή των συμβολαίων».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Το διοικητικό συμβούλιο έχει συγκεκριμενοποιήσει τα διάφορα πακέτα διαρκείας. Θεωρώ ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα ανακοινώσουμε τα πακέτα».

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση θα γίνει στις 26 Ιουνίου στα βοηθητικά και 1η Ιουνίου ξεκινάμε επίσημα με αγιασμό στο Αντώνης Παπαδόπουλος».