22 Ιουνίου, 2024
  • 22 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η εταιρεία K&O Sports Management στήριξε την Ομόνοια(ανακοίνωση)

Η εταιρεία K&O Sports Management στήριξε την Ομόνοια(ανακοίνωση)

By on 5 Ιουνίου, 2017 0 1329 Views

Η εταιρεία K&O Sports Management εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία K&O Sports Management επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα και με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην εταιρεία μας και σε σχέση με την Ομόνοια.

Η εταιρεία μας υπενθυμίζει ότι πήρε στην Ομόνοια τους Νούνο Ασίς, Ζοάο Πάολο Ατράντε, Μάρκο Σοάρες ο οποίος μάλιστα ενίσχυσε το ταμείο του σωματείου με 250 χιλιάδες ευρώ από την πώληση του σε ομάδα της Αγκόλας.

Ακόμα πήραμε στην Ομόνοια τους Μαργκάσα, Κακά, Ρούμπιο, Κριστοβάο Ράμος, Γιώργο Οικονομίδη, Φοφανά, Γκουλόν, Ρομαρίκ και τον Καμπράλ που σαφώς και δεν έπαιξε.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές η κρίση του καθενός μπορεί να τους αξιολογήσει. Στην κρίση του καθενός είναι επίσης να αξιολογήσει την πορεία που είχε η ομάδα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Η Ομόνοια θυμίζουμε, βρέθηκε ένα βήμα από την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2015, ενώ η πορεία της στο πρωτάθλημα ήταν μόνιμα πρωταγωνιστική.

Η εταιρεία μας είναι αυτή που σε δύσκολη χρονική στιγμή του μεγάλου σωματείου της Ομόνοιας, πρόσφερε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να περάσει τα κριτήρια και το πήραμε πίσω όταν ήταν εφικτό από τη διοίκηση του σωματείου.

Η εταιρεία μας επίσης, δικαιώνεται για την ποιότητα και αξία των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί μέσα από την πορεία των ομάδων με τις οποίες συνεργάστηκε και συνεργάζεται, αφού καταφέρνουν να εκπληρώνουν τον στόχο τους και αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι αριθμοί.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται!».