21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παραμένει στην ΑΕΚ ο Ηλίας Χαραλάμπους σε άλλο πόστο

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Ηλίας Χαραλάμπους σε άλλο πόστο

By on 10 Ιουνίου, 2017 0 1316 Views

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι ο Ηλίας Χαραλάμπους τερματίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα και συνεχίζει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδαςως Β’ Βοηθός Προπονητής.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ επιθυμεί να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή Ηλία για την απόλυτη αφοσίωση και επαγγελματισμό που επέδειξε την προηγούμενη τριετία. Εκφράζουμε παράλληλα την περηφάνια μας που η μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα, κατά την διάρκεια της οποίας κέρδισε την καθολική αναγνώριση, εκτίμηση και σεβασμό του φίλαθλου κόσμου, ολοκληρώθηκε στην ομάδα μας.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Τα συναισθήματα μου είναι λίγο περίεργα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά από την άλλη το τι είχα μπροστά μου και οι ανθρώποι που έχω γύρω μου με βοήθησαν πάρα πολύ να πάρω την απόφαση που πήρα. Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν την πρωτοβουλία να με επιλέξουν για το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Άντρο Καραπατάκη, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, τον τεχνικό διευθυντή, κύριο Xavi Roca, τον κύριο Εύμαιο Ευθυμιάδη και όλους προσωπικά. Γενικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μου έδειξε την αγάπη του στα τρία χρόνια που ήμουν στην ομάδα και ήταν και αυτός ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος για να παραμείνω στην ΑΕΚ από άλλο πόστο. 
Όλα έχουν το τέλος τους. Εγώ δόξα τω Θεώ νιώθω πολύ γεμάτος από την καριέρα μου. Μου ανοίγεται μία άλλη πόρτα, την οποία όσο ήμουνα ποδοσφαιριστής είχα σαν όνειρο, αυτή της προπονητικής. Γνωρίζω ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά είμαι έτοιμος, το είχα στο νου μου πάρα πολύ καιρό το θέμα της προπονητικής. Πρέπει να νιώθω ευλογημένος για τα όσα πέτυχα και ευλογημένος για την πόρτα που μου ανοίγεται στην καριέρα του. Με έχεις καλύψει, εμένα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην νέα σεζόν. Θα πάρουμε κάποιες ανάσες και εμείς και οι ποδοσφαιριστές και από κει και πέρα μας περιμένει αρκετά δύσκολη δουλειά, ούτως ώστε να ετοιμαστούμε για τα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους.