22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας 2017-18

By on 11 Ιουνίου, 2017 0 1221 Views

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η επίσημη ενημέρωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ λαμβάνοντας τα μηνύματα από τον κόσμο, καθιστώντας τα ως προτεραιότητα, αναλύοντας την τάση μείωσης της προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο και σε συνδυασμό με τις τιμωρίες που θα έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα μας, με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, έχει προχωρήσει σε κάποιες καινοτομίες για τα εισιτήρια διαρκείας.

Σε ότι αφορά στην τιμολόγηση, αυτή θα ανακοινωθεί στην επίσημη παρουσίαση των διαρκείας που θα πραγματοποιηθεί στις 22/06. Πρόκειται σε σχέση με τον αριθμό των αγώνων που περιλαμβάνει, για το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας που υπάρχει στην αγορά σε σχέση και με την εμβέλεια μιας ομάδας που διαχρονικά πρωταγωνιστεί. Κατανοούμε ότι είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και για αυτό έχει παρθεί η απόφαση να προσφερθεί στον κόσμο της ομάδας, το καλύτερο δυνατό, αποκλειστικά για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

• Έχει αποφασιστεί όπως τεθούν προς διάθεση του φίλαθλου κόσμου του ΑΠΟΕΛ, δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας.
• Σκοπός της δημιουργίας των δύο αυτών κατηγοριών είναι να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας.
• Έχει αποφασιστεί όπως υπάρξει διαφορετική τιμολόγηση μεμονωμένου εισιτηρίου στις κεντρικές κερκίδες και διαφορετική στα πέταλα.
• Διευκρινίζουμε ότι μετά από την απόφαση για δημιουργία και ισχύ των δύο αυτών κατηγοριών, έχει αποφασιστεί ότι σε ενδεχόμενο που η ομάδα εξασφαλίσει είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο, δεν θα υπάρξει πακέτο εισιτηρίου διαρκείας για τους αγώνες του ομίλου.

Οι πρώτες λεπτομέρειες για τη φιλοσοφία της κάθε κατηγορίας εισιτηρίου διαρκείας είναι οι πιο κάτω. Ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση και οι τιμές για κάθε κερκίδα σε δύο περίπου βδομάδες.

1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «LEGEND»

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο ΑΠΟΕΛ καινοτομεί για ακόμα μια φορά, προσφέροντας ένα εισιτήριο διαρκείας που δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ ξανά για κυπριακή ομάδα.

Πρόκειται για το εισιτήριο διαρκείας «LEGEND» το οποίο περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε Κύπρο και Ευρώπη. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους, χωρίς «κόλπα» και κρυμμένα «μηνύματα».

Το εισιτήριο διαρκείας «LEGEND» σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεστε στην κερκίδα και να υποστηρίζετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας:

• Σε όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Α’ και Β’ φάσης.
• Σε όλους τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου (πλην του τελικού).
• Σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ ανεξαρτήτως του που θα φθάσει η φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.
• Έκπτωση ανανέωσης 10% για τους υφιστάμενους κατόχους διαρκείας.
• Προτεραιότητα με βάση το Loyalty Scheme για τους εκτός έδρας αγώνες.

* Το παράδειγμα σύγκρισης του κόστους για το φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την περσινή χρονιά, αναδεικνύει και τη διαφορά αυτής της μοναδικής και καινοτόμας προσφοράς.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Πέρσι ένας κάτοχος διαρκείας Silver, πλήρωσε:

€345 εισιτήριο διαρκείας
€20 Play off UCL
€65 πακέτο διαρκείας UEL
€35 εισιτήριο φάσης «32» UEL
€25 εισιτήριο φάσης «16» UEL
Σύνολο: €490

Φέτος ένας κάτοχος διαρκείας Silver θα έχει εξασφαλισμένη θέση με €375 ανεξαρτήτως που θα καταλήξει η εγχώρια και ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας.

* Η διαφορά τιμής ανά κερκίδα και τμήμα θα γίνεται ποσοστιαία και όχι σε απόλυτους αριθμούς. Επαναλαμβάνουμε ότι η ανακοίνωση της τιμολόγησης όλων των εισιτηρίων θα γίνει στις 22/06.

* Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας «LEGEND» δεν θα χρειαστεί να κάνει ξανά οποιαδήποτε ενέργεια ή να σταθεί σε ουρά για να εξασφαλίσει εντός έδρας εισιτήριο οποιασδήποτε διοργάνωσης.

2) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ»

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ δίνει ακόμα μια εξαιρετική επιλογή. Πρόκειται για το εισιτήριο διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» που αφορά σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, των τοπικών διοργανώσεων.

Με το εισιτήριο διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ», το οποίο αποτελεί το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας που έχει εκδοθεί από τον ΑΠΟΕΛ, δίνεται η δυνατότητα σε ακόμα περισσότερο κόσμο να πάρει θέση στην κερκίδα και να βοηθήσει την ομάδα μας, να γράψει ιστορία. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά όπου ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Μια επίδοση που αν επιτευχθεί θα είναι για πρώτη φορά στα 91 χρόνια ιστορίας του.

Το εισιτήριο διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» περιλαμβάνει:

• Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Α΄και Β΄Φάσης
• Όλους τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου (πλην του τελικού)
• Έκπτωση ανανέωσης 10% για τους υφιστάμενους κατόχους διαρκείας
• Προνόμια που αφορούν στους κατόχους διαρκείας
• Προτεραιότητα με βάση το Loyalty Scheme για τους εκτός έδρας αγώνες