22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ:Αύριο το πρώτο ραντεβού με εκκρεμότητες.Ο προπονητής θα αποφασίσει για τους τερματοφύλακες

ΑΠΟΕΛ:Αύριο το πρώτο ραντεβού με εκκρεμότητες.Ο προπονητής θα αποφασίσει για τους τερματοφύλακες

By on 13 Ιουνίου, 2017 0 990 Views

Αύριο έχουν το πρώτο ραντεβού συγκέντρωσης στο ΓΣΠ οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ με αρκετές εκκρεμότητες όσον αφορά στην ενίσχυση άλλες ιδιαιτερότητες. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του τονίζοντας ότι ο προπονητής θα αποφασίσει για τους τερματοφύλακες που θα παραμείνουν στην ομάδα μετά το βασικό μέρος της προτοιμσίας..
«Αύριο έχουμε καθορισμένο ραντεβού στις 18:00 στο ΓΣΠ γιατί στον Αρχάγγελο τοποθετούνται οι νέοι προβολείς και μέχρι την αναχώρηση για την Πολωνία θα είμαστε στο βοηθητικό του ΓΣΠ. Περιμένουμε σήμερα αρκετές αφίξεις και αύριο το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ θα είναι στο πρώτο κάλεσμα. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες με τους διεθνείς. Ο Ποτέ θα έρθει στις 17 και οι υπόλοιποι θα ενσωματωθούν τις 19 του μήνα στην Πολωνία» είπε αρχικά ο κ. Πετεβίνος.

Πως νιώθετε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν…
«Πάντα αυτό που δεν μπορείς να ζεις είναι την αδράνεια στο ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι αναγκαίες οι διακοπές ειδικά μετά από μια χρονιά που έχει συντρίψεις τις προηγούμενες επιδόσεις σε θέμα διάρκειας. Τα κίνητρα και οι προκλήσεις είναι μεγάλα και σαφώς μας ιντρικάρει η σκέψη να αρχίσει η προετοιμασία, να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα για να παίξουμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς τον επόμενο μήνα… αυτά της Ευρώπης. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα για να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμένουμε και την απαιτούμενη ενίσχυση, την διαμόρφωση του ρόστερ και να μπορέσει ο προπονητής να ετοιμάσει τα πλάνα του».

Ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας για την ενίσχυση;
«Χρονικός ορίζοντας είναι η 31η Αυγούστου. Συμφωνώ ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά σε πολλούς τομείς του προγραμματισμού. Θα γίνουν αρκετά ακόμα. Άνοιξε και ένα άλλο κεφάλαιο που άνοιξε και αφορά δανεισμούς παικτών και από κει και πέρα το θέμα με τις προσθήκες το είπαμε ότι υπάρχει πρόθεση να ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος μέχρι και τη έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και αναλόγως της αξιολόγησης του ροστερ θα αποφασιστεί κατά πόσον θα προκύψουν περαιτέρω κινήσεις».

Για το θέμα με τους πολλούς καλούς τερματοφύλακες που έχουν μαζευτεί στην ομάδα…
«Το να έχεις τρεις καλούς τερματοφύλακες είναι ευλογία παρά πρόβλημα. Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Και οι τρεις τερματοφύλακες πιθανότατα θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας και αναλόγως θα πράξουμε».

Για τους παίκτες που θα πάνε δανεικοί…
«Όπως είπα και πριν είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει οι δανεισμοί. Αρκετοί από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας έχουν βρει ποδοσφαιρική στέγη για να πάνε δανεικοί και θα ανακοινωθεί αυτό τις επόμενες μέρες».

Για την καινοτομία με τα εισιτήρια διαρκείας…
«Είναι κάτι που εφαρμόζεται σε πολλές ομάδες του εξωτερικού. Με μικρό επιπλέον οικονομικό κόστος αν όλα πάνε κατ’ ευχήν ο κάτοχος διαρκείας θα βγει κερδισμένος. Αυτό έχει να κάνει και με την επιτυχία της ομάδας. Η δεύτερη κατηγορία το «Μόνο ΑΠΟΕΛ» αποτείνεται σε άτομα που δεν έχουν τοι οικονομική δυνατότητα για το «Legend». Είναι ένα πολύ καλό πακέτο, είναι κίνηση που δίνει απάντηση στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να βοηθήσει στο να καταπολεμηθεί η μείωση του κόσμου στα γήπεδα».