18 Ιουνίου, 2024
  • 18 Ιουνίου, 2024

ΚΑΤΑΛΑ:Ο πρώτος μας στόχος είναι το Europa League.

By on 14 Ιουνίου, 2017 0 1197 Views

Για ακόμη μία χρονιά ο David Catala είναι αυτός που κάνει την αρχή με τις συνεντεύξεις από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ που διεξάγεται εκ νέου στην Opalenica και το «Remes Sport Hotel».

O αρχηγός που πραγματοποιεί την 6η σερί προετοιμασία με την ομάδα της Λάρνακας, αναφέρθηκε αρχικά στις άψογες συνθήκες που επικρατούν, την σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί από όλους και τον προφανή στόχο του να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Eίναι αλήθεια ότι έχουμε τέλειες συνθήκες και τέλειες εγκαταστάσεις εδώ στο Remes. Είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους συμπαίκτες, τους προπονητές και να ξεκινήσουμε να ετοιμαζόμαστε για την νέα σεζόν. Τώρα είναι η ώρα για να δουλέψουμε, να προπονηθούμε και να ετοιμαστούμε για την νέα σεζόν. Ξεκινάμε με νέες φιλοδοξίες. Επικεντρωνόμαστε στο ότι θα έχουμε μία δύσκολη σεζόν μπροστά μας. Έχουμε νέες φιλοδοξίες επαναλαμβάνω και νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει σε μία δύσκολη σεζόν. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι και νομίζω θα είναι μία επιτυχημένη σεζόν. Μίλησα προηγουμένως για τις φιλοδοξίες και ο πρώτος μας στόχος είναι το Europa League. Έχουμε την περσινή εμπειρία, όταν πήγαμε μακριά στην διοργάνωση. Πρώτα από όλα σκεφτόμαστε τον 1ο προκριματικό γύρο και μετά σιγά-σιγά και τους επόμενους γύρους. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League», δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός.