21 Ιουνίου, 2024
  • 21 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ο Nikoly Gryazin ταχύτερος στην κατατακτήρια διαδρομή του Ράλι Κύπρος

Ο Nikoly Gryazin ταχύτερος στην κατατακτήρια διαδρομή του Ράλι Κύπρος

By on 16 Ιουνίου, 2017 0 1110 Views

O Nikolay Gryazin με συνοδηγό τον Yaroslav Fedorov και αυτοκίνητο Skoda Fabia R5 κέρδισε την κατατακτήρια διαδρομή του Ράλι Κύπρος στην περιοχή Γερίου, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα να επιλέξει πρώτος τη θέση από την οποία θα εκκινήσει τον αγώνα που θα είναι ο τέταρτος του φετινού πρωταθλήματος του ERC.

O Nikolay Gyriazin, ολοκλήρωσε τα 4,85 χιλιόμετρα με χρόνο 3:39.220. Δεύτερος με την πολύ μικρή διαφορά 0.783 του δευτερολέπτου, ήταν ο Nasser Al – Attiyah με συνοδηγό τον Γάλλο Matthieu Baumel στο τιμόνι ενός Ford Fiesta R5. Την τριάδα συμπλήρωσε o πρωτοπόρος της βαθμολογίας του ERC Bruno Magalhaes με ένα Skoda Fabia R5 και διαφορά 6,372 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Στην τέταρτη θέση ο Murat Bostanci με συνοδηγό τον συμπατριώτη του Onur Vatansever στο τιμόνι ενός Ford Fiesta R5.

Την πρώτη θέση στα κυπριακά πληρώματα κατέβαλε o Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία στο τιμόνι του Citroen DS3 R5, οι οποίοι τερμάτισαν στην πέμπτη θέση. Στην έβδομη θέση ο Χαράλαμπος Τιμοθέου με συνοδηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου και ένα Skoda Fabia R5, με τους Χρίστο Δημοσθένους και Πάμπο Λαό στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo 9 να γράφουν τον ένατο ταχύτερο χρόνο. Τέλος τη δεκάδα συμπλήρωσε ο πρωταθλητής των τελευταίων δύο χρόνων στο ERC Kajetan Kajetanowicz στο τιμόνι ενός Ford Fiesta R5.

 

Οι οδηγοί θα επιλέξουν τη θέση εκκίνησης στον αγώνα με βάση την κατάταξή τους. Η διαδικασία επιλογής αριθμού με βάση το χρόνο στην κατατακτήρια ειδική θα γίνει στους χώρους του Γραφείου Τύπου του αγώνα στο συνεδριακό κέντρο Φιλοξενία.