22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024

Ομόνοια και Primetel συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2024

By on 23 Ιουνίου, 2017 0 1032 Views

Ομόνοια και Primetel πάνε μαζί καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία τους μέχρι το 2024.

Αναλυτικά:
Αποκλειστικά στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel θα συνεχίσουν να προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας Λευκωσίας έως και το 2024.

Η PrimeTel , ολοκλήρωσε επιτυχώς τις επαφές με τη λαοφιλή ομάδα και ήδη έχει υπογραφεί το νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων, με την PrimeTel να παραμένει το τηλεοπτικό σπίτι της Ομόνοιας μέχρι και τη σεζόν 2023 – 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της νέας συμφωνίας, η κοινή τηλεοπτική πορεία των δύο μερών, PrimeTel και Ομόνοιας, θα ξεπεράσει τα δέκα χρόνια, καθώς η εταιρεία προβάλλει αποκλειστικά τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας από τη σεζόν 2013 – 2014.

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Αντώνης Τζιωνής δήλωσε: «Ευχαριστούμε την PrimeTel που εδώ και 4 χρόνια στηρίζει έμπρακτα την ομάδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε στο πλευρό μας μέχρι το 2024. Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και για αυτό το λόγο καλώ τον κόσμο της Ομόνοιας να επιλέξει την PrimeTel και να αγκαλιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της».

Εξάλλου, ο CEO της PrimeTel κ. Ερμής Ν. Στεφάνου δήλωσε: «Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας, αποδεικνύεται στην πράξη ότι η σχέση της PrimeTel με τα ποδοσφαιρικά σωματεία, οικοδομείται στις στέρεες βάσεις αλληλοεκτίμησης και σεβασμού. Έμπρακτη απόδειξη, το γεγονός ότι PrimeTel και Ομόνοια ανανέωσαν για τρίτη φορά τη μεταξύ τους συνεργασία».

H PrimeTel, βάσει του στρατηγικού σχεδιασμού της, προτίθεται να συνεχίσει την ουσιαστική προσπάθεια εμπλουτισμού του αθλητικού περιεχομένου της τηλεοπτικής πλατφόρμας της προς όφελος των συνδρομητών της.