16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 16 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αποκλεισμός έκπληξη του Ναδάλ.Είναι τρομερό το συναίσθημα λέει ο Ζιλ Μίλερ που τον νίκησε

Αποκλεισμός έκπληξη του Ναδάλ.Είναι τρομερό το συναίσθημα λέει ο Ζιλ Μίλερ που τον νίκησε

By on 11 Ιουλίου, 2017 0 1180 Views

Τη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Ζιλ Μίλερ ο οποίος μετά από 4 ώρες και 48 λεπτά λύγισε την αντίσταση του Ράφα Ναδάλ στο Wimbledon, θριάμβεύοντας μάλιστα με… 15-13 στο πέμπτο σετ!
miler
Ήταν ένα από τα εκείνα τα παιχνίδια που ουδείς λάτρης του τένις θα ξεχάσει στο πέρασμα των χρόνων. Όχι μόνο γιατί ο τελικός νικητής χρειάστηκε να βγει μετά από σχεδόν πέντε ώρες σκληρής και αδυσώπητης μάχης στο χώμα, όχι γιατί το πέμπτο σετ κρίθηκε μετά από 28 games αλλά κυρίως επειδή το φινάλε βρήκε το μεγάλο αουτσάιντερ να επικρατεί απέναντι στο μεγάλο φαβορί.

Ο Λουξεμβούργιος Ζιλ Μίλερ, Νο 26 στην παγκόσμια κατάταξη, όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον δεκάκις κάτοχο του Roland Garros (αριθμός ρεκόρ) Ράφα Ναδάλ αλλά τον πέταξε εκτός συνέχειας του Wimbledon, για να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του και να περάσει για πρώτη φορά στα προημιτελικά του φημισμένου λονδρέζικου τουρνουά όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Τσίλιτς.

“Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη μόλις, είναι τρομερό το συναίσθημα”, δήλωσε αμέσως μετά το φινάλε του επικού ματς ο μεγάλος νικητής Μίλερ.