10 Δεκεμβρίου, 2023
  • 10 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Να ληφθεί υπόψη η ορκομωσία των νεόσυλεκτων στο ΓΣΖ από τους οπαδούς της ΑΕΚ

Να ληφθεί υπόψη η ορκομωσία των νεόσυλεκτων στο ΓΣΖ από τους οπαδούς της ΑΕΚ

By on 26 Ιουλίου, 2017 0 910 Views

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τις λεπτομέρειες που αφορούν τον 1o αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Dinamo Minsk στο ΑΕΚ ARENA, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 20:00.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη (18:30).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στις κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). Η κερκίδα Λάρνακα (Βόρεια) θα παραχωρηθεί στους φίλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Κάθε φίλαθλος θα πρέπει οπωσδήποτε να κάθεται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι οι οποίοι θα αγοράσουν εισιτήριο για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης να χρησιμοποιήσουν τις σωστές εισόδους. Από την είσοδο 1 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Αγγλισίδες, Πυργά, Ορόκλινη και Bridgestone και από την είσοδο 2 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Ξυλοτύμπου, Λεύκαρα, Άγιος Νικόλαος και Υδρόγειος.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα) θα μπορούν να εισέρχονται και από τις δύο εισόδους.

Στην κερκίδα AJK Group θα λειτουργήσουν οι είσοδοι 5 και 6 και στην κερκίδα Πετρολίνα η είσοδος 7.

Ο χώρος στάθμευσης πίσω από την κερκίδα Πετρολίνα θα παραμείνει κλειστός και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ από τα ΑμεΑ, που θα μπορούν εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο 1 της Δυτικής εξέδρας.

Ο χώρος στάθμευσης πίσω από την κερκίδα AJK Group θα χρησιμοποιηθεί MONO για τους κατόχους εισιτηρίων VIP και θα εισέρχονται από την πύλη απέναντι από το Κίτιον.

Οι χώροι στάθμευσης περιμετρικά του Σταδίου ΓΣΖ θα χρησιμοποιούνται από τους υπόλοιπους φίλαθλους.

Τονίζεται σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, τα ρατσιστικά συνθήματα, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επίσης οι διάδρομοι όλων των κερκίδων πρέπει να είναι κενοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 18:45 ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.