20 Φεβρουαρίου, 2024
  • 20 Φεβρουαρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ελπίζουν και οι 4 ομάδες μας.(Το πρόγραμμα των επαναληπτικών και απο που θα τους δείτε)

Ελπίζουν και οι 4 ομάδες μας.(Το πρόγραμμα των επαναληπτικών και απο που θα τους δείτε)

By on 28 Ιουλίου, 2017 0 464 Views

Οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στα Πρωταθλήματα της UEFA και συμμετέχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League αντίστοιχα, προετοιμάζονται για τους επαναληπτικούς αγώνες της ερχόμενης εβδομάδας.

Τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στους πρώτους αγώνες, επιτρέπουν στις ομάδες μας να ελπίζουν βάσιμα για είσοδο τους και στην επόμενη φάση.Η ΑΕΚ είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση ενώ οι άλλοι τρείς εκπρόσωποι μας θα δώσουν την μάχη στην Κύπρο με έχοντας πολλές πιθανότητες για να περάσουν.

Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο ΓΣΠ τη Βιτορούλ με στόχο την ανατροπή του σκορ (1-0 οι Ρουμάνοι στον πρώτο αγώνα) και την πρόκριση του στη φάση των Play-off του Champions League.Το ΑΠΟΕΛ άλλες τρείς φορές στο παρελθόν ανέτεψε τέτοιο σκορ σε ευρωπαϊκούς αγώνες και παρά τη νίκη της η Βιτορούλ δεν έδειξε σπουδαία πράγματα οπότε ένα καλό και σωστό ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να κάνει την ανατροπή. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Europa League

Οι επαναληπτικοί αγώνες με τρεις Κυπριακές συμμετοχές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα.

Η αυλαία θα ανοίξει την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Αούστρια Βιέννης και ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Μετά το 0-0 της Βιέννης και την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΛ, δικαιωματικά προσβλέπει σε νέα πρόκριση στο έκτο φετινό της παιχνίδι.

*Την Πέμπτη 3 Αυγούστου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο Μινσκ τη Δυναμό και το χθεσινό 2-0 της Λάρνακας της έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα για το στόχο της πρόκρισης.

Ο επαναληπτικός αγώνας της Λευκορωσίας θα διεξαχθεί στο «Traktor Stadion» και θα αρχίσει στις 18:00.

*Την ίδια ημέρα στο ΑΕΚ Αρένα και συγκεκριμένα στις 20:00 ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν με στόχο την ανατροπή του χθεσινού 2-1 της Σκοτίας.

Το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Απόλλωνας είναι σημαντικό στην προσπάθεια για ανατροπή του σκορ στον τέταρτο φετινό ευρωπαϊκό του αγώνα.
Οι τρείς αγώνες αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κύπρο θα μεταδοθούν απο τα κανάλια της Cytavision ενώ πολύ πιθανόν να μεταθοθεί και ο αγώνας της ΑΕΚ στη Λευκορωσία αφού η Cytavision είναι κοντά στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων.