10 Δεκεμβρίου, 2023
  • 10 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η τεχνολογία έκανε το θαύμα της στην Ολλανδία.Άκυρο γκολ και δόθηκε πέναλτι…

Η τεχνολογία έκανε το θαύμα της στην Ολλανδία.Άκυρο γκολ και δόθηκε πέναλτι…

By on 6 Αυγούστου, 2017 0 1484 Views

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στον τελικό του Ολλανδικού Super Cup, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ της Φέγενοορντ προκειμένου να δώσει πέναλτι στη Φίτεσε, ύστερα από χρήση του video assistant referee (VIDEO)!

Αυτό που είδαμε στον τελικό του Ολλανδικού Super Cup ήταν πραγματικά απίστευτο και χρειάστηκαν… δύο-τρία ριπλέι για να καταλάβουμε τι ακριβώς είχε γίνει.

Στο 54ο λεπτό, κι ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ της Φέγενοορντ, οι παίκτες της Φίτεσε διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Στην εξέλιξή της φάσης η Φέγενοορντ σημείωσε δεύτερο γκολ. Ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, να κάνει χρήση του video assistant referee για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η Φίτεσε!

Τελικά, αφού συμβουλεύτηκε το ριπλέι, ο Ολλανδός ρέφερι έδειξε πέναλτιν, με τον Αλεξάντερ Μπούτνερ να ισοφαρίζει σε 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής δεν κάνει κάποιο λάθος στην απόφασή του, αφού ο κανονισμός επιβάλλει να γίνει η εξέταση στην πρώτη διακοπή της ροής του αγώνα, η οποία εν προκειμένω ήταν όταν πέρασε η μπάλα τη γραμμή για το 2-0 της Φέγενοορντ!!