11 Δεκεμβρίου, 2023
  • 11 Δεκεμβρίου, 2023

Αποχωρεί από την Εθνική ο Αλωνεύτης

By on 27 Αυγούστου, 2017 0 841 Views

 

Με γραπτή του δήλωση ο Στάθης Αλωνεύτης ενημερώνει πως αποχωρεί από την Εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά:

Είναι δύσκολη η στιγμή όταν αποφασίζεις να κλείσεις ένα κύκλο. Ειδικά στο ποδόσφαιρο όταν αυτός ο κύκλος αφορά την Εθνική ομάδα, η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Ανακοινώνω πλέον και δημόσια την απόφαση μου να αποσυρθώ από την Εθνική ομάδα της Κύπρου, σε μια στιγμή που πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη για όλους. Η Εθνική Κύπρου ξεκινά πλέον μια νέα εποχή, με έναν νέο προπονητή στον πάγκο και με πολλούς νεαρούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους.

Από την δική μου πλευρά θέλω να πω ότι κάθε φορά που αγωνίστηκα εκπροσωπώντας την πατρίδα μας, έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Ένιωσα περήφανος για αυτές τις 62 συμμετοχές και τα 10 γκολ που πέτυχα αφού είναι η δική μου παρακαταθήκη προσφοράς προς την Εθνική Κύπρου. Είμαι βέβαιος ότι με το ταλέντο που υπάρχει και με τον ζήλο των νέων ποδοσφαιριστών, το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι θετικό και μακάρι να κάνουν πράξη αυτό που δεν έγινε ακόμη, Να συμμετάσχει η Εθνική Κύπρου σε μια τελική φάση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, το προσωπικό, την διοίκηση της ΚΟΠ και των εθνικών ομάδων, για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε μαζί σε αυτά τα 12 χρόνια παρουσίας μου στην Εθνική, προσπαθώντας να προσφέρουμε το καλύτερο. Με μοναδικό σκοπό να κάνουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας, περήφανους που αγωνιζόμασταν για την Κύπρο μας.
Τελος θα ηθελα να τονισω πως θα παραμεινω πιστος στρατιωτης της Εθνικης οποτε η ομαδα με χρειαστει.

Σταθης Αλωνευτης