8 Δεκεμβρίου, 2023
  • 8 Δεκεμβρίου, 2023
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ή σκέψη στη Βοσνία(Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής)

Ή σκέψη στη Βοσνία(Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής)

By on 30 Αυγούστου, 2017 0 744 Views

Οι προπονήσεις τελείωσαν, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και πλέον, όλοι στην Εθνική μας ομάδα μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Η τελευταία προπόνηση έγινε στο ΓΣΠ με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά και το Ραν Μπεν Σιμόν να έχει να επιλέξει από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές, τους έντεκα που θα ξεκινήσουν αύριο τον αγώνα:

Γιωργαλλίδης, Παναγή, Μιχαήλ, Μ. Δημητρίου, Τζ. Δημητρίου, Μερκής, Κατελάρης, Αντωνιάδης, Αβραάμ, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Νικολάου, Λαμπάν, Κάστανος, Μαρκάσα, Οικονομίδης, Αλεξάνδρου, Α. Κωνσταντίνου, Β. Παπαφώτης, Μακρής, Χαραλαμπίδης, Σωτηρίου και Μυτίδης.

Στην κλήση βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Λαϊφης που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη λόγω καρτών.

Το κλίμα στην Εθνική μας είναι πάρα πολύ καλό και όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να πετύχουν νικηφόρο αποτέλεσμα, παρά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Η Βοσνία βρίσκεται στη διεκδικήση της δεύτερης θέσης στον όμιλο μας, όμως όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας μας Ραν Μπεν Σιμόν, ο αγώνας δεν είναι λιγότερο σημαντικός για την Κύπρο.

Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουν όλοι στην ομάδα μας την αυριανή αναμέτρηση, την 7η στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018, με την ευχή ότι μετά το τέλος του αγώνα, οι βαθμοί της ομάδας στον όμιλο από επτά, θα γίνουν δέκα.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ, θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.