27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Εθνική μας έδωσε ελπίδα για το μέλλον(Όλα τα γκολ,οι πανηγυρισμοί η κερκίδα)

Η Εθνική μας έδωσε ελπίδα για το μέλλον(Όλα τα γκολ,οι πανηγυρισμοί η κερκίδα)

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1149 Views

10N_CYPRUS_SAKI8959 20N_CYPRUS_SAKI9081 30N_CYPRUS_SAKI9270

Tα τρία γκολ της Εθνικής μας  από τους Χριστοφή,Λαμπάν και Πιέρο

————————————————————————————-

kerkida simaiesss kores mora

Πολλοί θα μετάνιωσαν που δεν πήγαν ψες στο ΓΣΠ για να δουν το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ανδρών που στην πρώτη του Μπεν Σιμόν πέτυχε ένα πραγματικό άθλο κερδίζοντας 3-2 την Βοσνία των πολλών αστέρων αν και στο ημίχρονο έχανε 0-2 .Θα μπορούσε η Εθνική μας να διασύρει την Βοσνία αν είχε ευστοχία αφού έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 90΄όταν ο Χάμπος άδειασε την άμυνα της Βοσνίας και ετοίμασε στον Κάστανο γκολ αλλά αυτός δεν βρήκε στόχο. Πάντως οι νεαροί της Εθνικής μας έδωσαν ψες μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον…

Οι 5-6 χιλιάδες φίλοι της Εθνικής που πήγαν στο ΓΣΠ αποζημιώθηκαν βλέποντας το πάθος και την εξαιρετική προσπάθεια των διεθνών μας και στο τέλος αποθέωσαν την Εθνική φεύγοντας με το χαμόγελο στα χείλη.

pieros 1

 

xristofi simon oloi

Το σφύριγμα της λήξης από τον Άγγλο Μάρινερ ήταν το σύνθημα για γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ Συρτάκι από τα μεγάφωνα, χειροκροτήματα από τον κόσμο και σε πελάγη ευτυχίας οι παίκτες μας, οι προπονητές, οι παράγοντες. Η Εθνική μας έγραψε ιστορία ψες και γύρισε σελίδα δίνοντας ελπίδα για το μέλλον…Για αυτή την διοργάνωση ίσως να είναι αργά να βλέπουμε πιο ψηλά αλλά σημασία έχει ότι είδαμε πως μπορούμε να ελπίζουμε ότι σύντομα θα μιλάμε και για το όνειρο της Εθνικής.

pinakas