7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 7 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ραν Μπεν Σιμόν:Το σημαντικό είναι να δείξουμε συνέπεια και συνέχεια.

Ραν Μπεν Σιμόν:Το σημαντικό είναι να δείξουμε συνέπεια και συνέχεια.

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2017 0 867 Views
Ο Ραν Μπεν Σιμόν εξέφρασε σεβασμό για τους διεθνείς μας, για τον άθλο που πέτυχαν σε βάρος της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης και ζήτησε συνέπεια και συνέχεια.
Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Έχω τεράστιο σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές μου για αυτό που πέτυχαν σήμερα. Κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και κατάφεραν να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη.
Για να πετύχεις μια τέτοια ανατροπή πρέπει να το πιστέψεις. Αν έστω και ένας που ήταν στην ομάδα δεν το πίστευε, δεν θα τα καταφέρναμε. Ξέρω πάρα πολύ καλά την ιστορία της Εθνικής Κύπρου και έχω πει πως πάντα μετά από μια μεγάλη νίκη ακολουθεί ήττα. Το σημαντικό είναι να δείξουμε συνέπεια και συνέχεια.
Μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δεν θα προσπαθήσω να προσγειώσω τους ποδοσφαιριστές μου γιατί έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να τους ανεβάσω.
Αυτό που θέλω είναι να τους μάθω πως να διαχειρίζονται τέτοιες επιτυχίες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή τη νίκη όσο θα θέλαμε, γιατί είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με το θάνατο της κόρης του Προέδρου. Του στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα του».