26 Ιουλίου, 2024
  • 26 Ιουλίου, 2024

Με άγχος ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Παναιτωλικό

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2017 0 586 Views

Ενας ΠΑΟΚ γεμάτος άγχος χρειάστηκε μια στιγμή αδράνειας των αμυντικών του Παναιτωλικού και την κλάση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να επιστρέψει στις νίκες και να διώξει τα μαύρα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την άδεια Τούμπα.

Ηταν ένα ακόμη αγχωτικό απόγευμα, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι κάκιστοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μηδέν κίνηση, μηδέν δημιουργία, μηδέν σκέψη και καθαρό μυαλό. O ΠΑΟΚ, με εξαίρεση το διάστημα 55’-75’, όπου μετά την είσοδο των Πέλκα και Βιεϊρίνια, έδειξε κάτι και έφτασε στο πολύτιμο γκολ στο 75΄, φλέρταρε με νέα γκέλα, αλλά σώθηκε από το μοναδικό λάθος των… αλάνθαστων Μόρα και Μιχάι.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ – ΣΑΜΠΡΑΝΟ – ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ήταν γνωστό από το Σάββατο, άφησε στον πάγκο τους Βιεϊρίνια, Σαμπράνο και Μαουρίσιο, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου», ξεκινώντας με το γνωστό 4-2-3-1, με το Λέοβατς να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και να είναι στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και τον Κάμπος, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, όμως ήταν ΟΚ και πήρε φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρέι, δίδυμο στα στόπερ οι Βαρέλα, Κρέσπο, ο Μάτος δεξί μπακ, ο Λέοβατς αριστερό, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Κάτσε, Τσίμιροτ, η τριάδα των Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Πρίγιοβιτς.