15 Ιουνίου, 2024
  • 15 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ένωση παίρνει θέση για την κάρτα στον Βασόπουλο. Διευκρίνησαν αμέσως οι διαιτητές

Η Ένωση παίρνει θέση για την κάρτα στον Βασόπουλο. Διευκρίνησαν αμέσως οι διαιτητές

By on 4 Οκτωβρίου, 2017 0 842 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΝΠ για την φάση της αποβολής του Βλασόπουλου.

Αναλυτικά:

Παρά την απόφασή μας να κρατάμε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά δηλώσεις και αναφορές σε αγώνες οι οποίοι έχουν ολοκληρωθεί οφείλουμε να τοποθετηθούμε για τον αγώνα της ομάδας μας την περασμένη Παρασκευή με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Όλες αυτές τις μέρες βλέπουμε διάφορους να καταδικάζουν την διαιτησία, να ασχολούνται μόνο με τη διαιτησία και γενικά μεοτιδήποτε άλλο εκτός του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μειώνεται η τεράστια νίκη της ομάδας και η μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα.

Επειδή εμείς θέλαμε να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί αναλύσαμε την φάση για την περιβόητη αποβολή του ποδοσφαιριστή της Δερύνειας και όπως θα δείτε στο βίντεο ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την φάση του ορθά ακυρωθέντος γκολ της Αναγέννηση ο Τέταρτος Διαιτητής ενημερώνει τους δημοσιογράφους ότι η κίτρινη κάρτα δόθηκε στον Βλασόπουλο και όχι στον Felgate.

Οπόταν καθόλα δίκαιη η αποβολή του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης απο τη στιγμή που ενημερώθηκαν τόσο ο πάγκος της Αναγέννησης οσο και οι δημοσιογράφοι στο αμέσως επόμενο λεπτό. Το μοναδικό λάθος των διαιτητών ήταν το γεγονός ότι ο διαιτητής έβλεπε τον Felgate όταν έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Βλασόπουλο, γεγονός το οποίο προκάλεσε σύγχυση. Σύγχυση η οποία διορθώθηκε μερικά δευτερόλεπτα μετά.

Τέλος τονίζουμε ξανά ότι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας ήταν τεράστια και η νίκη μας καθόλα δίκαιη και καθαρή.

ΥΓ. Καθημερινά βλέπουμε ομάδες να μένουν με 10 και με 9 παίκτες και να καταφέρνουν όχι μόνο να μην χάνουν αλλά και να κερδίζουν αγώνες.