22 Μαΐου, 2024
  • 22 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΙΜΟΝ: Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε δική μας ταυτότητα και θα παίξουμε για την Κύπρο

ΣΙΜΟΝ: Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε δική μας ταυτότητα και θα παίξουμε για την Κύπρο

By on 7 Οκτωβρίου, 2017 0 691 Views

Για τον σημερινό αγώνα με την Ελλάδα μίλησε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ραν Μπεν Σιμόν.

Για τον αγώνα με την Ελλάδα:

«Είναι ο τρίτος μου αγώνας, ξέρω τι ψιθυρίζεται. Παίζουμε για την Κύπρο, είναι σημαντικός αγώνας. Προσπαθούμε να δώσουμε νέα ταυτότητα στην ομάδα. Έχουμε στόχους, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου από μικρός θέλω να κερδίζω. Και αυτή θέλω να είναι η φύση της ομάδας. Η νέα γενιά πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε δική μας ταυτότητα και θα παίξουμε για την Κύπρο».

Για την κατάσταση στην Εθνική:

«Ποτέ δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια προβλήματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να έχουμε τώρα. Ξέρουμε την Ελλάδα έχουν πολύ καλή ομάδα, ποιοτική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Το σημαντικό είναι να φέρουμε με το μέρος μας τον κόσμο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να πείσουμε τον κόσμο για την ποιότητα μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία:

«Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα ζω εδώ και ο κόσμος μπορεί να μην παίρνει σοβαρά τους Κύπριους. Έχουμε μεγάλη ποιότητα καλή φουρνιά όπως είδατε χθες με την Εθνική Ελπίδων. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στο μέλλον. Έχω μεγάλη πίστη για αυτό».

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα:

«Ξέρω την ταυτότητα και την ιστορία των δύο χωρών. Δεν θα παίξουμε για την Ελλάδα ή το Βέλγιο, έχουμε την δική μου ταυτότητα, το δικό μας σήμα και θα παίξουμε για τον κόσμο μας. Ακόμα και με τον αδερφό μου και την οικογένεια μου να παίξω, θέλω να κερδίσω».