19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Απο σεβασμό στην Μάλτα δεν πανηγύρισε ο Σκέμπρι

By on 19 Οκτωβρίου, 2017 0 1132 Views

O σκόρερ του Απόλλωνα Αντρέ Σκέμπρι, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Αταλάντα μίλησε στο ΡΙΚ και αναφέρθηκε και στο λόγω που δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε.
”Κάναμε ότι μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε όμως ήταν ασφαλώς δύσκολο το παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα, ισοφαρίσαμε, αλλά μας σκότωσε το δεύτερο γκολ και το τρίτο. Δε μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Αλλά στο επόμενο που θα έρθει στην έδρα μας μπορούμε πιστεύω να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα”.

Για το αν φοβήθηκαν τον αγώνα είπε: ”Στα χαρτιά είναι μια καλύτερη ομάδα αλλά δείξαμε στο γήπεδο πως δεν φοβόμαστε κανένα. Το δείξαμε με Έβερτον και Λιόν, που πήραμε βαθμό και μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

Αν πιστεύουν στην πρόκριση είπε: ”Ασφαλώς. Αν δεν το πιστεύουμε, να μείνουμε σπίτι μας. Έχουμε τη ρεβάνς με την Αταλάντα στο σπίτι μας και τα άλλα παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα”.

Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε είπε: ”Έρχομαι από τη Μάλτα και περνούμε δύσκολες στιγμές. Μια δημοσιογράφος δολοφονήθηκε και για αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ”.