19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανατροπή την τελευταία στιγμή και νίκη για την Τσέλσι

Ανατροπή την τελευταία στιγμή και νίκη για την Τσέλσι

By on 21 Οκτωβρίου, 2017 0 724 Views

Στο 87’ ο Αθπιλικουέτα έδωσε τη νίκη στους Μπλε κόντρα στην εντυπωσιακή Γουότφορντ, με τον Μπατσουαγί να βάζει δύο και να γράφει το τελικό 4-2.

Μία βδομάδα αφότου έκανε τη ζημιά στην Αρσεναλ, η Γουότφορντ λίγο έλειψε να το επαναλάβει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η φετινή ομαδάρα του Μάρκο Σίλβα έφτασε στην ανατροπή επί της Τσέλσι, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν το πείσμα, έκαναν τη δική τους ανατροπή με το 3-2 στο 87’, για να βάλουν ακόμα ένα για το 4-2 στο 95’, στέλνοντας τον Αντόνιο Κόντε τρελαμένο πάνω στους οπαδούς.

Ο Αζάρ που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, μοίρασε στον Πέδρο για το 1-0 (12’). Ωστόσο, στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ντουκουρέ ισοφάρισε, με τον Περέιρα στο ξεκίνημα της επανάληψης να σοκάρει τους Μπλε. Το παιχνίδι απέκτησε δραματική μορφή, οι φιλοξενούμενοι πέταξαν ευκαιρίες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα, αλλά ο Μπατσουαγί (71’) από ασίστ του Πέδρο ηρέμησε κάπως τα πράγματα με την ισοφάριση.

Οι Λονδρέζοι πάλευαν για το τρίποντο και το βρήκαν με τον Αθπιλικουέτα τρία λεπτά πριν το 90’. Στο τέλος και ο Μπατσουαγί βρήκε εκ νέου δίχτυα και έτσι η ομάδα του άφησε πίσω τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, για να μειώσει στο -2 από τους ηττημένους και την τετράδα. Οσο για τη Γουότφορντ, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει μπει τυχαία σφήνα στα θηρία.