2 Μαρτίου, 2024
  • 2 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση θέλει ακόμα χρόνο.O καθένας ξέρει το ρόλο του στην ομάδα

Η Ανόρθωση θέλει ακόμα χρόνο.O καθένας ξέρει το ρόλο του στην ομάδα

By on 30 Οκτωβρίου, 2017 0 713 Views

Ικανοποιημένοι παρουσιάζονται στην Ανόρθωση από τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια όπως δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο αντιπρόεδρος της “Μεγάλης Κυρίας”, Κυριακός Γιάγκου.

Αναλυτικά: “Είμαστε αήττητοι και αυτό μας ικανοποιεί. Κάποιους βαθμούς τους κερδίσαμε στα τελευταία στάδια των αγώνων όμως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους μέσα από κάποια παιχνίδια. Δεν κυνηγάμε τις ισοπαλίες, όμως, στο ματς με την Ομόνοια με βάση το πώς εξελίχθηκε θεωρείται ικανοποιητικός ο βαθμός. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αν μπαίναμε μπροστά στο σκορ θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Με δύο ευκαιρίες δεχθήκαμε ένα γκολ και ένα δοκάρι”.

Θέλει χρόνο η Ανόρθωση: “Ξέραμε ότι θα έχουμε πρόβλημα ομοιογένειας. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα φτιάχνεται, μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά η Ανόρθωση θέλει χρόνο. Κάθε ομάδα που αλλάζει τόσο πολύ θέλει χρόνο. Ο καθένας κάνει την δουλειά του, έχουμε διακριτούς ρόλους όμως όλοι λέμε την άποψη μας. Ο Πρόεδρος άλλωστε έχει και δίπλωμα προπονητή! Αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει πάντα στον προπονητή”.

Ένοψει Ολυμπιακού: “Ο Ολυμπιακός είναι μια αξιέπαινη ομάδα, τα αποτελέσματα του δεν είναι τυχαία. Κάθε βαθμός έχει κερδηθεί με μεγάλη προσπάθεια. Παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας, είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη”.

Μεταγραφική ενίσχυση: “Κινήσεις με την έννοια των επαφών όχι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η ενίσχυση είναι μια διαδικασία που δεν σταματά, συνεχώς βλέπουμε και αξιολογούμε περιπτώσεις. Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που θα έχει ανάγκη…”.