20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Το ΑΠΟΕΛ δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Το ΑΠΟΕΛ δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα

By on 31 Οκτωβρίου, 2017 0 779 Views

Λίγο πριν την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ από το αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό τη Γερμανία, για το αυριανό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Για την κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ:

«Το ΑΠΟΕΛ με βάση την ιστορία του δεν κάνει εκπτώσεις και δεν μιλάμε μόνο για την Ευρώπη. Οι εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι εμφανίσεις που είτε με βάση τη βαθμολογική συγκομιδή, είτε με βάση την απόδοση δεν ικανοποιούν κανένα. Με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση προχώρησε με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές σε κάποιες ενέργειες για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, ώστε να συνάδουν οι εμφανίσεις στην ομάδας στο πρωτάθλημα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία. Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στο κόσμο μας και αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει, σε κάθε επόμενο αγώνα από εδώ και πέρα. Το ΑΠΟΕΛ δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα».

Για την ποιότητα του ρόστερ:

«Όταν μια ομάδα αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει όλα τα στοιχεία για να είναι όχι μόνο διεκδικητική αλλά να παίρνει νίκες. Ψάχνουμε την εξίσωση εδώ και καιρό και δεν βρίσκουμε τη λύση. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι αυτό που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Τα λόγια τα έχουμε πει αρκετές φορές, πρέπει να πάμε στις πράξεις».

Για το πόσο επηρεάζουν οι τραυματισμοί:

«Άλλο η κούραση και άλλοι οι τραυματισμοί. Οι τραυματισμοί επηρεάζουν γιατί όταν έχεις μειωμένες επιλογές επηρεάζει τον προπονητή. Έχουμε ένα ρόστερ που έχει βάθος και οφείλουμε να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τη παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση:

«Οι οργανωμένοι οπαδοί που ήρθαν στον Αρχάγγελο θέλουν αυτό που θέλουμε και εμείς, τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ:

«Μέσα στον όμιλο αγωνιζόμαστε με τρεις ομάδες που διεκδικούν τα πρωταθλήματα των χωρών τους κάθε χρόνο. Δεν επιτρέπουμε όμως αγωνιστικές εκπτώσεις στον εαυτό μας για κάθε παιχνίδι. Κακά τα ψέματα όμως, η έκβαση του παιχνιδιού ης Τετάρτης δεν εξαρτάται από εμάς. Το ότι η Ντόρτμουντ παρουσιάζει κάποια πτώση, το ίδιο ισχύει και για το ΑΠΟΕΛ. Μιλάμε όμως για άλλο επίπεδο. Ότι κάνουμε εμείς είναι προϊόν υπέρβασης».

Για το σημερινό πρόγραμμα:

«Στις 19:15 θα μιλήσει ο Γιώργος Δώνης με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου στη διάσκεψη τύπου και στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ».

Για τη παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε πωλήσει 1200 εισιτήρια αλλά θα υπάρχει και προπώληση στη Γερμανία».