20 Ιουλίου, 2024
  • 20 Ιουλίου, 2024

ΔΩΝΗΣ:Φάνηκε η ποιότητα των παικτών μου

By on 17 Νοεμβρίου, 2017 0 578 Views

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, τόνισε στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα των παικτών του που έφερε τα δυο γκολ. Κάλεσε μάλιστα τους παίκτες του να μην τον μπερδεύουν…Αναλυτικά:

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν έχεις μέτρια απόδοση σε ένα ντέρμπι να καταφέρνει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Σαν εικόνα στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε πάρα πολύ τη μπάλα, αλλά χωρίς μεγάλη δημιουργία και χωρίς ιδιαίτερες απειλές, χωρίς γκολ και φάσεις.

Στο β΄ ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε πολύ καλύτερα από εμάς, ήταν πιο απειλητική. Σε καθοριστικά σημεία όμως και σε κρίσιμες στιγμές φάνηκε η ποιότητα των παικτών μου η οποία μας οδήγησε στα δυο γκολ μπροστά και στη νίκη.

Αυτό που βλέπω από την ομάδα μου είναι πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και παίρνουμε μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε χρόνο. Αυτό που πρέπει να σταματήσουν οι παίκτες μου είναι να σταματήσουν να με μπερδεύουν με την εικόνα που βγάζουν στις προπονήσεις και στα παιχνίδια”.