18 Οκτωβρίου, 2024
  • 18 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ για τον Ερμή,την Τότεναμ και την πρόταση για Μιλάνοφ

Το ΑΠΟΕΛ για τον Ερμή,την Τότεναμ και την πρόταση για Μιλάνοφ

By on 27 Νοεμβρίου, 2017 0 871 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Active Radio και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την εξάντληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Τότεναμ, για το 6-0 απέναντι στον Ολυμπιακό και τα δημοσιεύματα για τον Ζίβκο Μιλάνοφ.

Αρχικά σχολίασε την εξάντληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ: «Η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά, αφού η δίψα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη για τον συγκεκριμένο αγώνα. Θα ζητήσουμε περισσότερα εισιτήρια από την Τότεναμ, αλλά θα περιμένουμε κάποιες μέρες για να δούμε αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα μας. Με την Λιόν είχαμε 5.500 χιλιάδες κόσμο και λίγο περισσότερους στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι, αλλά πρέπει να περιμένουμε την απάντηση της Τότεναμ για να δούμε αν θα πλησιάσουμε αυτό τον αριθμό».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον αγώνα της Τετάρτης (29/11) με τον Ερμή σχολίασε: «Είχαμε κάποια μη επιτυχημένα αποτελέσματα στην Κύπρο στο παρελθόν όταν είχαμε και μειωμένες επιλογές στο ρόστερ και τώρα βλέπουμε το πλεονέκτημα του να έχεις επιλογές στο ρόστερ. Το Σάββατο είχαμε μέσο όρο ηλικίας 22 χρόνια, με τους πλείστους ποδοσφαιριστές να είναι νεαροί και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Ήταν ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, για αυτό και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη. Έχουμε ένα σερί τριών νικηφόρων αγώνων και θέλουμε να το επεκτείνουμε με τον Ερμή».

Για τα δημοσιεύματα για τον Μιλάνοφ είπε: «Οι μόνοι που δεν ξέρουν τα δημοσιεύματα είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Μιλάνοφ, αυτή είναι η απάντηση που έχουμε. Δεν ξέρω από πού πηγάζει η φημολογία αυτή. Έχει επιστρέψει στην Κύπρο και παρακολούθησε το παιχνίδι, δεν έχουμε ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη πρόταση».