30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024

ΔΩΝΗΣ:Θα παίξουμε για το καλύτερο

By on 5 Δεκεμβρίου, 2017 0 554 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης είπε ότι είναι ωαράιο για το ΑΠΟΕΛ που έχει πιθανότητες στο τελευταίο παιχνίδι με την Τότεναμ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ

Για την φόρμα της Τότεναμ που τελευταία δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει:

“Νομίζω είναι λάθος να συγκρίνουμε τα τοπικά παιχνίδια με το Τσάμπιονς Λιγκ. Eχω παίξει εδώ και όλα είναι ανοικτά. Εμείς από την στιγμή που είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ από την αρχή ξέραμε τις πιθανότητες.

Είναι σημαντικό που στον τελευταίο αγωνα έχουμε ελπίδες. Αν αυτή την στιγμή λέμε πως ξέφυγε το σκορ στον αγώνα με την Ρεαλ, είναι ακόμη ωραίο ότι αύριο έχουμε πιθανότητες.

Αν κάνει αλλαγές ο αντίπαλος δεν θα είναι εύκολο το έργο. Θα κάνουμε την δουλεια μας και να είμαστε καλύτεροι από τον αγώνα με την Ρεαλ και να πάμε για το καλύτερο”.

Εάν είναι οδηγός ο αγώνας με την Ντόρτμουντ εκτός έδρας και αν είναι κίνητρο το ότι θα αγωνιστεί στην Αγγλία (έπαιξε μπάλα εδώ) :

“Θα έλεγα ότι σαν προπονητς που μελετώ ένα παιχνίδι ήμασταν εξαιρετικοι για 60 λεπτά με την Τοτεναμ. Ήμασταν εξαιρετικοί τακτικα. Θα πάμε συντηρητικά δεν μπορυμε να κανουμε διαφορετικα. Όσο για εμένα μου αρέσουν οι παραστάσεις σαν άτομο του ποδοσφαίρου. Δεν νιωθω έξτρα κίνητρο. Το απολαμβανω και προσπαθώ να επηρεάσω τους παίκτες μου για να μπουνε και να κάνουν ότι μπορουν διασκεδάζοντας το”

Αν αρκει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, και ότι δεν πιστεύει στην τύχη

“Είχα πει ότι δε υπάρχει δίκαιο. Το θέμα είναι ποιος θα βάλει γκολ. Δεν ξέρω αν αρκεί ένα τέλειο παιχνίδι. Μπορείς να κάνεις τέλειο παιχνιδι και η ποιότητα του αντιπάλου να γείρει προς την πλευρά τους το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να δουλέψουμε σαν ένα σωμα με πειθαρχία”.

Αν επηρεάζει το γεγονός ότι μπορεί να κάνει αλλαγές η Τότεναμ και το ΑΠΟΕΛ πόσο έχει βελτιωθεί από το παιχνίδι με τον Εθνικό και μετά:

“Έχω δει το ρόστερ της Τότεναμ, ίσως να είναι μικρές αλλαγές. Δεν αλλάζει κάτι γα εμένα. Η Τότεναμ πρόσφατα έπαιξε με 4 πίσω αντί με 3. Θεωρώ ότι απέναντι σε τέτοιες ομάδες βελτιωθήκαμε δημιουργικά. Η βελτιωση έρχεται μέσα από την προπόνηση επειδή είναι αλλιως να κάνω προπόνηση με 12 και με 24”.

Για την παρουσία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και τον Καρλάο:

“Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τόσο κόσμο. Το Τσάμπιονς λιγκ που σου δίνει τέτοια παιχνίδια είναι κίνητρο και είναι σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Για τον Καρλάο οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην είναι καλά αλλά θα το κρίνουμε μετά την προπόνηση”.

ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΕΜΠΕΣΙΛΙΟ

Πόσο εφικτό είναι να πάρετε αποτέλεσμα;

“Eίναι πρώτοι σε ένα δύσκολο όμιλο. Έχουμε πλάνο και θα στηριχθούμε σε αυτό και να καταφέρουμε ότι καλύτερο. Πιστεύω σε κάτι θετικό δεν θα είναι εύκολο”.