21 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πεντάρα η Τότεναμ και Χατ-τρικ ο Κέιν

By on 26 Δεκεμβρίου, 2017 0 633 Views

Η Τότεναμ σκόρπισε με 5-2 την Σαουθάμπτον στην Boxing Day, με τον Κέιν να κάνει χατ τρικ και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Χάρι Κέιν με δεύτερο χατ-τρικ μέσα σε τρεις ημέρες διέλυσε μόνος του την Σαουθάμπτον (5-2) και ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι στην λίστα με τους πιο παραγωγικούς σκόρερ για το 2017.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρήστηκε από το φαΐ στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Εξάλλου είχε δώσει ένα ραντεβού με την ιστορία και ο Χάρι Κέιν ήθελε να φανεί συνεπής.

Το κίνητρο για τον Άγγλο επιθετικό ήταν τεράστιο, αφού ήθελε δύο γκολ για να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι και να γίνει ο πιο παραγωγικός σκόρερ για το 2017.

Ο Χάρι Κέιν όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά με το δεύτερο χατ-τρικ μέσα σε τρεις ημέρες βαρέθηκε να μετράει ρεκόρ και οδήγησε την Τότεναμ στο εμφατικό 5-2 επί της Σαουθάμπτον.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό και πήραν το προβάδισμα στο 22’, όταν ο Κέιν ύστερα από φάουλ του Έρικσεν έκανε το 1-0 με κεφαλιά από κοντά. Οι παίκτες του Ποκετίνο συνέχισαν να πιέζουν, αλλά στο 24’ παραλίγο ο Ρόουζ να πετύχει ένα από τα πιο κωμικά αυτογκόλ της σεζόν, για να σωθεί από τον Γιορίς και το δοκάρι. Η υπεροχή της Τότεναμ καρποφόρησε ξανά στο 39’, όταν ο Κέιν έκανε το 2-0 και όλα έδειξαν να τελειώνουν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο επιθετικά, είχαν δοκάρι με τον Λεμινά στο 47’, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τα σπιρούνια, που είχαν σε καλή μέρα του Σον, Άλι και Κέιν. Στο 59’, λοιπόν, ο Άλι έκανε το 3-0 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 61’ ο Σον έκανε το 4-0! Ο Λονγκ έχασε την πρώτη από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του ευκαιρίες λίγο αργότερα, πριν ο Μπουφάλ κάνει το 4-1 στο 64’. Και στο 67’ ήρθε ο εκπληκτικός Κέιν να ολοκληρώσει το χατ τρικ του, πριν ο Τάντιτς κάνει το τελικό 5-2 στο 82’.